Starity

Sarka Kata szerint Gelencsér Tímea felülmúlhatja Kulcsár Edinát

2016. december 04. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kiderült, hogy Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary cím birtokosa bekerült a Miss Talent alverseny legjobbjai közé. Sarka Kata nagyon büszke a szépségkirálynőre.

hirdetés
Sarka Kata szerint Gelencsér Tímea felülmúlhatja Kulcsár Edinát
Fotó: TV2

Gelencsér Tímea, az idei Miss World Hungary már Washingtonban küzd azért, hogy minél jobb helyezést érhessen el a verseny döntőjén, devember 18-án. A lány a szakmai zsűrit már elkápráztatta táncos produkcuójával, és bekerült a legjobb 21 közé a Miss Talent versenyen.

Sarka Kata nagyon büszke a lányra, és elárulta, hogy szerinte megismétlődhet Kulcsár Edina sikere, aki 2014-ben képviselte hazánkat a Miss Worldön és ő lett az első udvarhölgy. A múlt évben viszont a magyarországot képviselő lány, Kiss Daniella a legszebb 20-ba sem került be, de Sarka Kata szerint az idei év sikeres lesz.

Méltán hiszünk Gelencsér Tímeában! Idén végre megismétlődhet Kulcsár Edina sikere! Titkon bízom abban, hogy először a szépségversenyek történetében magyar lány lesz a világszépe, a legnagyobb, legrangosabb versenyen!

nyilatkozta Kata. Az hogy végül ki nyeri a Miss Talentet, csak később dől el, de a legtehetségesebb versenyző bejut a döntőbe. Viszont Timi még számos alversenyen bizonyíthat még.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek