Starity

Adam Lambert sok tanácsot adott győztes versenyzőjének

2016. december 03. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor történelmének legfiatalabb győztesét üdvözölhette Isaiah személyében, aki Adam Lambert mentoráltja volt.

hirdetés
Adam Lambert sok tanácsot adott győztes versenyzőjének
Fotó: Snapchat / Adam Lambert

Pár nagyon kaotikus napon van túl az ausztrál X-Faktor nyertese, azonban, ahogy ideje engedte, megköszönte a győzelmét hivatalos Facebook-oldalán:

Egy álom várt valóra azzal, hogy megnyertem az X-Factort. Azután, hogy tavaly már feltűntem a showban, majd elfelejtettem a szöveget, nagyon féltem attól, hogy újra megpróbáljam. Szerencsére támogató személyek vesznek körül, akik biztattak, hogy megfeledkezve a tavalyi évről, adjak egy újabb esélyt a dolgonak. Nagyon hálás vagyok, amiért tényleg így tettem.
Sok támogatást kaptam Ausztrália szerte. Mindig feltöltött, amikor olyanokat mondtak nekem az emberek, hogy eljöttek egészen Adelaide-ből, vagy más távoli helyről, hogy láthassanak az élő showkban. A szülővárosaim Moama és Echuca hihetetlenek voltak – köszönöm szépen az ottani rajongóimnak a sok támogatást.
Hatalmas köszönettel tartozom a mentoromnak, Adamnek, aki a legkedvesebb és törődőbb személy volt ott. Rengeteget tanultam tőle, amiért végtelenül hálás vagyok. 

Instagram

Az X-Factor producereinek és csapatának – csodás volt a veletek való utazás. Általatok úgy éreztem, hogy egy nagy család része vagyok, amit nem tudok elégszer megköszönni.
Nagyon izgatott vagyok a Sony Music-kal való közös munka miatt. Még a legvadabb álmaimban se hittem volna, hogy itt fogok kikötni. A tény, hogy a Sony-val dolgozhatok együtt, egyszerűen felfoghatatlan – köszönöm!
A családomnak és a barátaimnak is köszönöm szépen a kitartó támogatást. David Jaanz-nak is hálás vagyok a segítségéért. Végül pedig köszönöm Christine és Ben a Yoyo Musictól, hogy végigkísértetek az utamon.
Hatalmas köszönet Ausztrália, alig várom, hogy hallhassátok a saját zenémet…

Instagram

Nemrég pedig arról nyilatkozott Isaiah, hogy Adam miket tanácsolt neki útravaló gyanánt:

Adam azt tanácsolta, hogy tartsam meg a lendületem a műsor utánra is, főleg a médiával kapcsolatosan. Tartsam fenn az érdeklődést az irányomba, minden téren legyek a toppon. Azt is mondta, hogy ne féljek változtatni a zenei stílusomon, ha a zeneipar is változik, azzal egyetemben, hogy az emberek mit szeretnek.

Isaiah a napokban már fel is vette az első albumát, amin a következő dalokat hallhatjuk majd:

  1. It’s Gotta Be You
  2. Hello
  3. If I Ain’t Got You
  4. Lay It All On Me
  5. Let It Be
  6. Happy
  7. No Woman, No Cry
  8. FourFiveSeconds
  9. A Change Is Gonna Come
  10. Halo

A győztes kislemezét itt tudod meghallgatni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek