Starity

TVD: Paul Wesley elárulta, milyen befejezésben reménykedik

2016. december 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hónap és véget ér a The CW népszerű vámpíros sorozata.

hirdetés

Rövidesen véget ér a Vámpírnaplók, ezt pedig ki érezné át jobban, mint a sorozat főszereplői? A színészek jelenleg az utolsó epizódokat forgatják és bár egyik szemük sír, a másik mosolyog, abban bíznak, hogy nem happy enddel végződik karaktereik története.

Legutóbb Ian Somerhalder vallott arról, hogy véleménye szerint egyik Salvatore-fiú sem érdemli meg Elenát és a srácok okosabban tennék, ha nemcsak a lány életéből, hanem a Föld színéről is eltűnnének. Ezúttal a testvérét alakító Paul Wesley osztotta meg az E! Online olvasóival, hogy ő milyen sorsot szán Stefannak és Caroline-nak (Candice Accola), akit rövidesen feleségül kíván venni a történet szerint.

Fogalmam sincs, hogy oltár elé állnak-e. Nincs tudomásom arról, hogy nem fognak, de úgy gondolom, ezen a ponton furcsa lenne, ha nem házasodnának össze. Szerintem klasszabb lenne, ha nem esküdnének meg, mert a nézők pont azt várják, hogy összeházasodnak, így ez egy olyan csavar lenne, amivel meglephetnénk őket

– nyilatkozta a színész, aki az interjú során elárulta, hogy mióta belekóstolt a rendezésbe, bele is szeretett, de soha nem intene búcsút színészi karrierjének.

A rendezés a szenvedélyem, de természetesen továbbra is fogok színészkedni. Húsz éve ezzel foglalkozom! (nevet) Hogy őszinte legyek veled, nem hiszem, hogy valaha is felhagynék ezzel. Nem is tudom... Fogalmam sincs, mi mással foglalkozhatnék.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek