Starity

Kylie Jenner betekintést engedett szexi naptárába

2016. december 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki ismeri Terry Richardson munkásságát, az tudja, hogy a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő fotósnak bizony jó szeme van megörökíteni mindent, ami erotikától fülledt, ugyanakkor provokatív és polgárpukkasztó. Amikor Kylie fotózására került a sor, akkor is elővette ezt az énjét és néhány igazán pikáns fotót lőtt az amerikai viszonylatban egyébként még fiatalkorú lányról.

hirdetés

Kylie Jenner mindig is élvezte a figyelmet, ami nem csoda, hiszen a kamerák kereszttüzében nőtt fel családja tévéműsorának köszönhetően. Felnőve természetesen most sem más a helyzet, a lány ugyanis előszeretettel hívja fel magára a figyelmet. Párja születésnapján például néhány szexi fotót tett közzé magukról, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a szerelmesek egy naptárfotózáson is részt vettek – bár akkor még azt gondoltuk, közösen.

Kylie nemrég megerősítette a pletykákat: valóban szeretne ott virítani rajongói falán a 2017-es esztendőben, így bepillantást engedett abba, milyen képek születtek róla Terry Richardson vezénylése alatt. A kalendárium egyébként december 10-én kerül forgalomba, melyet a tévésztár saját webshopján keresztül vásárolhatnak majd meg a fanatikusok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek