Starity

Még ezen a héten megérkezik az első betekintő a Halálos iramban 8-hoz

2016. december 06. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő áprilisban kezdik el vetíteni a mozik a Halálos iramban 8. részét, ám abba már ezen a héten beleleshetünk egy előzetes formájában.

hirdetés
Még ezen a héten megérkezik az első betekintő a Halálos iramban 8-hoz
Fotó: Universal Pictures

A Halálos iramban-filmek stábja a Twitteren jelentette be, hogy szombaton sor kerül egy élő facebookos bejelentkezésre, emellett pedig ekkor tekinthetünk bele első ízben az elkészült filmbe, mely az eddig megszokott akciódús jelenetekkel, gyors sportautókkal és a bravúros főszereplőkkel operál, akárcsak elődjei. Az eddig megszokott stábhoz idén néhány A-listás „újonc” is csatlakozott, így a képkockákon számíthatunk Charlize Theron, Scott Easwood és Helen Mirren feltűnésére is.

Ez egyébként az első olyan film, melyben már nem láthatjuk a Paul Walker alakította Brian O'Connert, aki a tavaly bemutatott előző installáció forgatása alatt hunyt el autóbalesetben 2013-ban. Szerepét akkor öccse, Cody Walker vette át, ám a készítők nem ezúttal nem számoltak a karakter visszahozásának lehetőségével.

Paul mindig azt mondogatta, hogy garantáltan nyolc rész várható. És bizonyos szempontból, ha a testvéred megígér valamit, akkor néha úgy érzed, hogy helyette is be kell tartanod azt. Ha hiszel a sorsban, a végzetben, akkor megkapod azt, amiről csak hallottál korábban. A hetedik rész Paulért készült, a nyolcadik rész pedig tőle lesz egy ajándék

– nyilatkozta a franchise-ban Dominic Torettót alakító Vin Diesel tavaly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek