Starity

2019-ben kerül a mozikba az Így neveld a sárkányodat 3.

2016. december 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti tervek szerint 2018-ban került volna a mozikba Hablaty és Fogatlan kalandjainak folytatása, ám a Paramount Pictures kitolta a premier dátumát 2019-re.

hirdetés

Tíz hónap – összesen ennyit csúszik az Így neveld a sárkányodat harmadik részének megjelenése, ugyanis a Paramount Pictures eredetileg 2018 májusára datálta a film mozikba kerülésének idejét, ám végül csak az azt követő év márciusában válthatunk majd jegyet a filmre. A késedelem okát egyelőre nem indokolta a stúdió.

A franchise első része 2010-ben jelent meg és hatalmas sikert aratott világszerte, így nem volt kérdéses a folytatás. A második rész bemutatására négy évvel később került sor, amit hasonló lelkesedéssel fogadtak a gyerekek, ám úgy tűnik, most hosszabb ideig kell türelmesnek lenniük. Kedvenceik hangját egyébként olyan sztárok kölcsönzik, mint Jay Baruchel, Gerard Butler, T. J. Miller, Cate Blanchett, Jonah Hill, Kristen Wiig és America Ferrera.

Fotó: Paramount Pictures

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek