Starity

Floor Jansen: „Nem gondoltam, hogy ekkora lavinát indítok”

2016. december 06. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete bombaként robbant a hír, miszerint Floor pocsék zenekarnak tartja a Slayert.

hirdetés
Floor Jansen: „Nem gondoltam, hogy ekkora lavinát indítok”
Fotó: Ville Akseli Juurikkala

Néhány hete készített egy interjút a Metal Hammer (Teamrock) Floor Jansennel (ex-After Forever, ex-ReVamp, Nightwish), melyben nem kertelt, és ország-világ előtt kijelentette: a Slayer egy borzalmasan unalmas zenekar.

Általában metált hallgatok, ezért számtalan lemezem van otthon. Amikor viszont a Slayert mondják a legjobb zenekarnak, arra gondolok, hogy ők egy borzasztó banda. Rettentően unalmas és szörnyű, de ez csak a személyes véleményem

– vallotta az énekesnő. A holland szoprán eme kijelentésével hatalmas port kavart mind az interneten, mind a rajongók körében. A mai napon viszont tiszta vizet öntött a pohárba, és hivatalos Instagaram-profilján keresztül ejtett néhány szót az ügyről.

Úgy látszik, elszabadult a pokol miután megkérdezték tőlem, hogy szerintem melyik a legjobb metál album. Gondolkodás nékül azt mondtam, hogy a Slayers zenéje nem az én világom, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó az, amit ők csinálnak. Csak én nem fogom meghallgatni. Ahogy azt is el tudom képzelni, hogy ők sem hallgatják az én zenémet. Elszomorító, hogy ez az interneten milyen reakciókat váltott ki. Mindannyian jogosultak vagyunk a saját véleményünket kinyilvánítani, de ez a mondatom konfliktust, felháborodást keltett, és sokk céljából szánalmasan fel is használták. Ez azt jelenti, hogy legközelebb tartanom kell a számat. Ezt nem sértésnek szántam, és senkit sem akartam megbántani. Nem ... nem szeretem a Slayert. Most már túlléphetünk ezen?

– fejtette ki mondandóját a várandós vokalista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek