Starity

Lady Gaga ellopta a show-t! Felkerültek a Victoria's Secret fellépések

2016. december 06. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesek maguk osztották meg YouTube-csatornájukon a Victoria's Secret kifutójáról.

hirdetés

Lady Gaga nyitotta az idei Victoria's Secret bemutató sztárvendégeinek sorát Million Reasons dalával, amihez egy gyönyörű rózsával díszített estélyit viselt. A hangulat romantikus és bájos volt, ami tökéletes felvezetője volt az estnek.

Őt követte Bruno Mars Chunky szerzeményével. Az énekes hozta a tőle megszokott swaget és hangulatot, a lányok pedig csodálatosak voltak a PINK sportmárkában.

A The Weeknd ezután bemutatta Starboy szerzeményét. A kisfilben elárulta, hogy nagyon ideges, ami talán egy kicsit a teljesítményére is kiült, azonban nem tudjuk okolni: gyönyörű exbarátnője, Bella Hadid is elvonult előtte.

A színpadot ezután Gaga uralta ismét az A-Yo felvezetésével, amit a John Wayne váltott fel, az angyalok pedig a fekete árnyalataiban pompáztak. A dal végén maga a Lady is felvonult, megmutatva, hogyan jár 20 centis platformjában, majd a szárnyait is megvillantotta. Micsoda show!

A felvonulást Bruno Mars zárta visszatérő slágerével, a 24K-val, bombasztikus hangulatot varázsolva a terembe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek