Starity

Így hangzik élőben az All I Want For Christmas Is You 22 évvel a megjelenése után

2016. december 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariah Carey 1994-ben dobta piacra máig leghíresebb kislemezét, az All I Want For Christmas Is You-t.

hirdetés

Semmi nem hozza úgy ünnepi hangulatba az embert, mint Mariah Carey karácsonyi slágere – ezzel bizonyára ti is egyetértetek. Az énekesnő Merry Christmas című korongján helyezte el annak idején leghíresebb nótáját All I Want For Christmas Is You címmel, ami a mai napig az egyik legnépszerűbb karácsonyi dal.

Szerzeményét az évek során számtalanszor feldolgozták kollégái (hallhattuk Shania Twain, Miley Cyrus, John Mayer, a Big Time Rush, Michael Bublé, Demi Lovato, Ariana Grande, a Fifth Harmony, Idina Menzel és Kylie Minogue előadásában is), ám egyik sem fogható az eredetihez!

Mariah a minap a VH1 régi-új műsorában, a Divas Holiday: Unsilent Night-ban lépett fel, ahol a rajongók legnagyobb örömére újra előadta az All I Want For Christmas Is You-t – bebizonyítva ezzel, hogy a dal nemcsak a 90-es években, de most, két évtizeddel később is megállja a helyét, ő pedig még mindig egy igazi díva, akárcsak annak idején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek