Starity

Intim piercinget villantott Bella Hadid

2016. december 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves szupermodellt a PAPER magazin téli számához fotózta Nicolas Moore fényképész.

hirdetés

Fotó: PAPER Magazine / Nicolas Moore

Bella Hadid idén igencsak belehúzott, hiszen míg tavaly úgy nyilatkozott, hogy inkább a sportban jeleskedne, idén 180 fokos fordulatot vett és minden figyelmét a modellkedés felé irányította. Munkája meg is hozta gyümölcsét: nemrég ő is kifutóra léphetett a Victoria's Secret Fashion Show-n, akárcsak nővére, Gigi.

Ennek azonban ára volt – a 20 éves modell több kilót is leadott, ám saját bevallása szerint nem azért, hogy nagyobb eséllyel induljon a meghallgatásokon, hanem betegségéből [Lyme-kóros akárcsak édesanyja, Yolanda és öccse, Anwar – a szerk.] kifolyólag.

Fotó: PAPER Magazine / Nicolas Moore

Hosszú idő óta nem éreztem ilyen egészségesnek magam. Fitt vagyok

– nyilatkozta a PAPER magazinnak Bella és azt is elárulta, milyen céljai vannak a jövőben.

Úgy gondolom, a színészkedés mókás lehet. Izgalmasnak tűnik, hogy filmre vesznek és nem csak képeket készítenek rólad. Rengeteg célom van, de szeretném őket megtartani magamnak, mert borzasztó babonás vagyok.

Fotó: PAPER Magazine / Nicolas Moore

A modell láthatóan nem szívbajos, hiszen mindenféle szégyenérzet nélkül vetkőzött le a lap fotósának és tette közszemlére intim ékszerét. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy hiányos öltözékben mutatkozik egy fotózáson – korábban a Vogue-nak is levetkőzött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek