Starity

Szerelemre vágyik az x-faktoros Fejes Szandra

2016. december 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Az RTL Klub tehetségkutató műsorának legutóbbi kiesője szívesen alapítana már családot, de az ehhez alkalmas férfit még nem találta meg.

Szerelemre vágyik az x-faktoros Fejes Szandra
Fotó: RTL Klub

Az X-Faktorral nagy álma vált valóra Fejes Szandrának, hiszen nevét megismerte az ország, ezáltal pedig új lendületet kapott karrierje. Már csak magánélete van hátra a sorban, ugyanis nagyon szeretné, ha végre a szerelmet is kipipálhatná képzeletbeli listáján. A Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a 30-hoz közeledve őt is foglalkoztatja a családalapítás kérdése, de mivel még nem találta meg az igazit, így az ezzel kapcsolatos vágya egyelőre még várat magára.

hirdetés

Nyitott vagyok egy új kapcsolatra, és bevallom, már nagyon várom, hogy megtaláljam a társam. Hiszek a szerelemben és biztos vagyok benne, hogy megtalálom majd a másik felem, hiszen a színpad és a szerelem megfér egymás mellett. Rengeteg önbizalmat adott nekem ez a műsor, ma már egésznek érzem magam. Szeretnék családot és gyerekeket, de amíg nem találom meg a megfelelő embert hozzá, addig nem szeretnék felelőtlenül bármilyen rossz kapcsolatba fejest ugrani

– nyilatkozta az énekesnő.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement