Starity

Különleges előzetes érkezett a Nightwish új DVD-jéhez

2016. december 07. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltok polcain tündököl a Nightwish DVD-je, melyhez egy újabb előzetes érkezett.

hirdetés

Heteken belül az üzletek polcairól köszön vissza a Nightwish újdonsága, melyet a tűkön ülő rajongók már nagyon várnak. A kiadványról egyébként már három élőfelvételes kisfilm bemutatásra került (Shudder Before The BeautifulAlpenglowStargazers), mindezeken túl pedig a múlt hónapban már egy előzetest is közzétett a Tuomas Holopainen vezette formáció.

December másodikán újabb felvezető látott napvilágot, ami ismételten arra sarkallja a hallgatóságot, hogy vétek lenne kihagyni a DVD megtekintését, hiszen az előadások látványa kárpótol azért, ha magán a fellépésen esetleg nem vehettünk részt.

A mai napon a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, hogy mit is tartalmaz a Vehicle Of Spirit limitált kiadása. A csomag három CD-t és temérdek gyönyörű képet foglal magába, melyhez kapcsolódik egy hatalmas poszter is, a többi kiegészítő pedig már csak hab a tortán. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek