Starity

Válik Kim Kardashian és Kanye West?

2016. december 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban öles szalagcímekkel jelent meg a külföldi sajtóban a hír, miszerint a tévésztár azt tervezgeti, hogy búcsút mond rapper férjének.

hirdetés

Nehéz év áll Kim Kardashian és Kanye West mögött, pláne azután, hogy előbbit kirabolták Párizsban, utóbbi pedig kórházba került és pszichiátriai kezelésre szorult. A napokban arról kezdtek suttogni Hollywoodban, hogy már nincs messze a válás sem – Kim állítólag jó ideje tervezgette, hogy elhagyja Kanyét, a mentális problémák napvilágra kerülése pedig lehetővé teszik az anya számára, hogy ő kapja a North és Saint feletti felügyeleti jogot.

Jonathan Cheban, Kim legjobb barátja azonban nyilvánosan cáfolta az ezzel kapcsolatos pletykákat, mondván, hogy a pár még mindig szereti egymást és eszük ágában sincs elválni.

Jó hangulatban telnek a napjaik. Nem szeretnék sokat beszélni ezzel a témával kapcsolatban, mert nem az én dolgom, de annyit mondhatok, hogy a válás csak valami hisztéria. Ezt is csak azért említem, mert mielőtt ide jöttem volna, mindkettejükkel beszéltem a FaceTime-on kersztül

– nyilatkozta a férfi, állítását pedig a Keeping Up With The Kardashians című műsort sugárzó E! csatorna is megerősítette a Twitteren:

Mindenki nyugodjon le a picsába: Kim és Kanye NEM válnak.

A tévésztár és a rapper kapcsolata egyébként 2012 tavaszán vette kezdetét, a következő év októberében – nem sokkal lányuk, Nori születése után – sor került az eljegyzésre is. Életüket 2014 májusában kötötték össze hivatalosan, 2015 decemberében pedig világra jött fiuk, Saint. 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek