Starity

Lefagyasztott embrióik miatt pereskedik exe Sofía Vergarával

2016. december 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs könnyű helyzetben a Modern család sztárja, exe ugyanis azt a két, mesterségesen megtermékenyített és lefagyasztásra került petesejtet követeli, amiket még akkor „tettek félre”, amikor együtt voltak.

hirdetés

Az ex magának akarja az embriókat

Sofía Vegara egy évvel ezelőtt esküdött örök hűséget szerelmének, Joe Manganiellónak és saját bevallása szerint készen áll arra, hogy újra anya legyen, így élete legjobb időszakát éli. Vagyis élné, ha a családi idillbe nem tolakodna be volt vőlegénye, Nick Loeb, aki most azért pereskedik ellene, hogy megkaparinthassa közös embrióikat, melyeket 2013-ban fagyaszttattak le abban a reményben, hogy később családot alapíthassanak.

A férfi az Emma és Isabella névre keresztelt embriók nevében indított pert a színésznő ellen, mivel meglátása szerint joguk van az élethez, és akár béranya segítségével, de világra hozatná őket bármi áron. Loeb ezen túl szeretné, ha a „gyerekek” feletti felügyeleti jog teljes egészében őt illetné, valamint szankcionáltatná valamilyen módon Vegragát, amiért „elhagyta” a kicsiket.

A pert abban a reményben indította Louisiana államban az „apa”, mert ott nagyobb eséllyel nyerhetne, hiszen ott komolyabban veszi a bíróság az embriók élethez való jogait. Esélyek azonban ide vagy oda, a pár annak idején úgy rendelkezett, hogy az embriókat kizárólag akkor lehet beültetni, ha mindkét fél áldását adja rá, de mivel Sofía a férjével tervez családot alapítani, nem túl valószínű, hogy az áldását adja a dologra még akkor sem, ha elveszíti a pert.

Sofía érthető módon a férje oldalán tervezi a jövőjét

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek