Starity

Gigi Hadid lett az év modellje

2016. december 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn a Fashion Awardson tüntették ki a 21 éves szőke szépséget, mint az év modelljét.

hirdetés

Gigi Hadid kemény munkája beváltotta a hozzá fűzött reményeket és meghozta gyümölcsét, a lányt ugyanis a Fashion Awardson az év nemzetközi modelljének kiáltották ki. Gigi ezzel nemcsak kolléganőit utasította maga mögé, hanem húgát, Bellát is. A nívós díjat személyesen Donatella Versace adta át a fiatal tehetségnek.

Gigi egyébként kétéves korában kezdett modellkedni, amikor a Guess divattervezőjének, Paul Marcianónak megakadt rajta a tekintete. Egészen 2012-ig tevékenykedett a márka pártfogásában, 2013-ban azonban lecsapott rá az IMG Models ügynökség, mely olyan tehetségek karrierjét egyengeti, mint Lily Aldridge, Gisele Bündchen, Matha Hunt, Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Kerr, Kate Moss, Candice Swanepoel és hazánk büszkesége, Palvin Barbi.

Mióta aláírta szerződését, Gigi olyan cégeket képviselhetett, mint a Pirelli, a Maybelline, a Marc Jacobs, a Chanel, a Michael Kors, a Jean Paul Gaultier és a Max Mara; idén ráadásul másodjára vonulhatott végig a Victoria's Secret kifutóján a márka fashion show-ján, így abszolút kiérdemelte a megtiszteltetést, hogy az év modellje legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek