Starity

Kim, Khloe és Kourtney bármi áron megakadályozná, hogy Black Chyna felvegye a Kardashian nevet

2016. december 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian név mára egy fogalommá és egy megbízható, jól eladható márkává nőtte ki magát világszerte, így Kim, Khloe és Kourtney nem szeretné, ha öccsük menyasszonya rontaná hírnevüket.

hirdetés
Kim, Khloe és Kourtney bármi áron megakadályozná, hogy Black Chyna felvegye a Kardashian nevet
Fotó: Mirror Illustration

Rob Kardashian év elején kezdett viszonyba Black Chynával, nem sokkal későb pedig el is jegyezte a modellt, aki teherbe esett tőle. Szerelmük gyümölcse, Dream alig pár hete jött világra, ám Rob nővérei, Kim, Khloe és Kourtney nem szeretnék, ha sógornőjük túlságosan belelovallná magát a családni bizniszbe, ugyanis akár jogi útra is vinnék az ügyet, csak hogy megakadályozzák Chynát abban, hogy vezetéknevét Kardashianra változtassa.

Az eredetileg Angela Renée White névre anyakönyvezett modell az áprilisi eljegyzés óta Kardashianként emlegeti magát – így próbálva magasabb profitra szert tenni az üzleti életben. Az Egyesült Államok-beli Védjegy és Szabadalmi Iroda szerint ez komoly bonyodalmakat okozhat, hiszen a Kardashian-lányok helyrehozhatatlan kárt szenvedhetnek általa üzleti szempontból. A testület szerint Chyna visszaél a név adta népszerűséggel, ugyanakkor hitelrontóan jár el Kimékkel szemben.

A lányok egyébként igyekszenek megállapodásra jutni Chynával az ügyben, hiszen saját bevallásuk szerint nemcsak a családtagjuknak tekintik öccsük jövendőbelijét, hanem szeretik is őt, ugyanakkor az üzlet az üzlet, így mindenáron meg fogják védeni a brandet.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek