Starity

Gigi Hadid szabadságra megy

2016. december 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híres kollégáihoz hasonlóan az év modellje is visszavonul és egy időre búcsút int a közösségi médiának, hogy valóban a pihenésre, feltöltődésre tudjon koncentrálni.

hirdetés

Gigi Hadid szerdán, a Reebok rendezvényén jelentette be, hogy ha csak egy rövid időre is, de el kíván tűnni rajongói és a média radarjáról, hiszen szeretné kiélvezni a szabadságát és a közelgő ünnepeket. Ehhez elengedhetetlen számára az is, hogy megszabaduljon a közösségi oldalak által ránehezedő nyomástól, így nemigen számíthatunk a bejelentkezésére a közeljövőben.

Kiveszek egy hónapot szilveszter körültől számítva. Letörlöm az alkalmazásokat a telefonomról, de nem szüntetem meg végérvényesen azokat. Ez nagyon élénkítő, nemcsak azok számára, akik a reflektorfényben élnek, hanem úgy általában véve mindenkinek jót tesz. A nap végén elvégre meg kell választania az embernek, hogy mit is oszt meg másokkal

– nyilatkozta a szőkeség, aki természetesen nemcsak pozitív, de negatív kritikákat is kap a közösségi oldalakon keresztül, így vélhetően felüdítő számára, ha búcsút inthet ennek az elvárásokkal teli világnak.

A mostohaapám mindig azt mondta, hogy Ha hiszel a jóban, a rosszban is hinned kell. Úgy vélem, az embernek meg kell választania, kik az igazán fontosak az életében, mert ha ők azt mondják, jó munkát végeztél, akkor az úgy is van, elvégre ők szemtanúi voltak annak, milyen keményen dolgoztál. Ugyanakkor fontos az építő jellegű kritika is, de ezt csak azóktól érdemes elfogadni, akik személyesen is ismernek téged.

A modell szót ejtett továbbá arról is, hogy meglátása szerint annyi őrültséget írnak róla az emberek, hogy időnként emlékeztetnie kell magát arra, hogy valójában ő egy jó ember, jó szándékokkal.

A legtöbben azt várják tőlünk [ismert emberektől], hogy tökéletesek legyünk, és leggyakrabban nem vagyunk azok, ami sokkal emberibbé tesz minket, így könnyebb azonosulniuk velünk.

via Entertainment Tonight

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek