Starity

Klippremier: Lifehack – Tévedés

2016. december 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dallal jelentkezett a nyár végén alakult, budapesti székhelyű Lifehack zenekar.

hirdetés

Augusztusban alakult és tört be a hazai könnyűzenei életbe a Lifehack zenekar Idegen című dalával, ezt pedig a Viszlát kisfilmjének megjelenése követte. Ezúttal a Tévedés című szerzeményhez forgatott kisfilmet a négytagú formáció, ami nálunk debütál először.

A lehető legtömörebben megfogalmazva, ez a dal az önhátráltatásról szól. Nagyon sokféleképpen görgetünk akadályokat a saját boldogságunk és fejlődésünk elé, sokszor úgy, hogy nem is tudatosul bennünk. Halogatunk, nagy lehetőségeket szalasztunk el csak azért, mert félünk a kudarctól, vagy mert nincs akaraterőnk és kitartásunk kilépni a komfortzónánkból. Belesüppedünk a rutinba, a kényelembe, annak ellenére, hogy úgy érezzük, többre is képesek lennénk, amitől persze szorongunk. Nehéz téma ez, mert nagyon sok tényező közrejátszik az önhátráltatásban, ezért hosszú folyamat volt mire letisztult bennem, pontosan mit is akarok mondani. Szerintem jót tesz egy dalnak, ha személyes élményekből születik, és a Tévedés (sajnos) ilyen nekem. A mai napig halogatok és van egy csomó minden amiben képezni akarom magam, de nagyon nehéz új dolgokba kezdeni és utána kitartani mellettük. Valahogy ezeket az érzéseket igyekeztem megfogni a szövegben, és úgy érzem, az hogy dalt írtam róla (és később egy szakdolgozatot is) sokat segített

– nyilatkozta a Staritynek a basszusgitáros Nagy Zoli, aki a dal szövegét szerezte.

Fotó: Facebook / Lifehack

A rajongók számára további jó hírrel szolgáltak a srácok, ugyanis elárulták: a Lifehack első nagylemezének megjelenése sincs már messze. A korong december 16-án jelenik meg a zenekar nevével fémjelezve, (az előrendelésért kattints ide!) ezt pedig egy országjáró lemezbemutató turné követi majd 2017-ben, amiről ezen a linken tájékozódhattok a későbbiekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek