Starity

Szívbemarkoló: Ez volt Louis Tomlinson édesanyjának utolsó bejegyzése

2016. december 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal ezelőtt kaptuk a hírt, miszerint 42 éves korában, a leukémiával folytatott reménytelen küzdelemben vesztette életét Louis édesanyja.

hirdetés

Szerettei hozták nyilvánosságra, hogy Johannah Deakin szerda reggel elhunyt. A hír teljesen váratlanul érte a rajongókat, hiszen a Louis Tomlinson édesanyjaként megismert hölgy mindvégig igyekezett titokban tartani súlyos betegségét, ám az sajnos felülkerekedett rajta. 

Johannah az utolsó leheletéig harcolt, családját mindennél jobban szerette. A közösségi oldalakon közzétett utolsó tartalmai is imádott gyermekeihez fűződtek, akikre nagyon büszke volt.

Az én tökéletes fiam

– írta az Instagramon néhány héttel ezelőtt a lenti kép mellé.

Természetesen az énekes is legalább annyira rajongott gyönyörű édesanyjáért, mint Johannah őérte. Két héttel ezelőtt hangot is adott annak, mennyire szépnek találta akkor már nagyon beteg anyukáját, aki még így is részt vett a február végén megrendezésre került Brit Awardson, ahol egyébként a One Direction is díjat nyert legjobb brit videoklip kategóriában a Drag Me Downért.

Gyönyörű volt az anyukám a Brit Awards előtt. Imádlak és nagyon hiányzol!!

– csiripelte akkor Louis, nem is sejtve, hogy egyik utolsó közös pillanatuk volt a februári.

@Louis_Tomlinson szeretlek, tesó! A családod minden tagját az imáimba foglalom. Büszke vagyok rád, amiért ilyen erős vagy és tudom, hogy anyukád is. xx

– fejezte ki részvétét egykori bandatársa felé Zayn Malik, Cheryl Cole pedig így fogalmazott:

@Louis_Tomlinson összetört a szívem érted. Annyira sajnálom. A gondolataim nálad és a szeretteidnél járnak ebben a hihetetlenül tragikus időszakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek