Starity

Tippek karácsonyra: ezek a legvágyottabb ajándékok idén világszerte – II. rész

2016. december 10. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony szinte már az ajtón kopogtat, azonban még nem késő meglepni a szeretteidet az idei év legvágyottabb termékeivel.

hirdetés

Egy fórumozó állította össze, mikre vágynak idén a fiatalok, most pedig mi is bemutatjuk számotokra.

Cikksorozatunk második részében ezúttal szépségápolási termékekre térünk ki!

1. theBalm Autobalm California multifunkciós arc paletta

Ha egy barátod, családtagod sokat utazik, ezért a palettáért nagyon hálás lesz! Minden megtalálható benne, amire egy nőnek SOS-ben szüksége lehet: púder, highlighter, és két féle szemhéjfesték.

» Ár: 5990Ft
» theBalm paletta

2. Paco Rabanne Lady Million eau de parfum nőknek

Édesanyád és nők kedvence világszerte a Paco Rabanne Lady Million parfümje, így ez biztosan nagy örömöt okozhat a fa alatt. Tartós, kellemes, és az egyik legkedveltebb illat még a sztárok körében is!

» Ár: 10940Ft
» Illat: keserűnarancs, Amalfi citrom, málna, afrikai narancsvirág, gardénia, jázmin, pacsuli, borostyán, méz
» Lady Million parfüm

3. Makeup Trading Mocca kozmetika szett I.

Ezzel könnyedén leveheted a lábáról azt a barátnődet, aki rajong a sminkelésért: 3330 forintért minden megtalálható benne, amire egy divatrajongó vágyhat. Sminktáska, ecsetek, szemhéjpúder, körömlakk, szájfény és pirosító.

» Ár: 3330Ft
» Makeup Trading Mocca kozmetikai szett

4. Makeup Revolution Iconic szemhéjfesték paletta

Kötelező nude színeket tartalmaz a Makeup Revolution palettája, így ezzel a választással lehetetlen mellényúlni. A márka minőségéről is híres, így a kedvező ár ne csapjon be: fantasztikus termék ütheti ezzel a kezedet.

» Ár: 2390Ft
» Makeup Revolution paletta

5. Victoria's Secret Love Spell testápoló spray nőknek

Nincs olyan lány, aki ne vágyna egy kicsit is a Victoria's Secret termékeire. Nemcsak a parfümjeinkben remek a cég, hanem a testpermetjeikben, ráadásul bomba áron. A mi kedvencünk a Love Spell, amely barackos, édeskés, s rendkívül tartós. Barátnőd, testvéred imádna ezért!

» Ár: 2400Ft
» Victoria's Secret Love Spell

Bónusz! Megvásárolható hozzá a testápoló is 2550 Ft-ért.

6. Benefit Feelin´ DANDY kozmetika szett I.

Kicsit mélyebben a zsebedbe tudsz nyúlni? A Benefit márka helyes szettet állított össze számodra: a high-end márka 10 ezer forint alatt kínál pirosítót, arcápolót, és  szájfényt.

» Ár: 9150Ft
» Benefit szett

7. Makeup Revolution I ♥ Makeup I ♥ Obsession Palette szemhéjfesték paletták

A Makeup Revolution az egyik kedvenc drugstore márkánk, nem véletlenül: jó ár, jó termékek. Ha kicsit extrémebb, csillogósabb palettára vágysz szeretteid számára, ezért az I ♥ Obsessionért meg fognak őrülni!

» Ár: 2390Ft
» Makeup Revolution Obession Paletta

8. One Direction

Bár a banda jelenleg szüneten van, a rajongóik még mindig odáig vannak a srácokért. Az Our Moment így tökéletes választás lehet egy olyan barátnőd számára, aki szereti őket.

» Ár: 2420Ft
» Mennyiség: 30ml
» One Direction Our Moment

Egyéb 1D parfümök: link

9. Ariana Grande

Ha viszont a szeretted Ariana Grandéért rajong, kicsit mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod: az énekesnő parfümje 12790 Ft– azonban megéri, hiszen 100 milit kapsz a pénzedért cserébe. A sztár terméke világszerte nagy sikert ér el, s nem is csoda, hiszen hihetetlen tartós, és az illatot is nagyon eltalálta.

» Ár: 12790Ft
» Ariana Grande parfüm

10. Urban Decay paletták

Végre elérhetőek Magyarországon is! Az Urban Decay Naked palettái tinilányok millióinak vágya hihetlen színei és minősége miatt. Biztosan már belefutottál már az interneten, s idén karácsonykor akár a tiéd is lehet: a hivatalos áron, azaz 20090 forintért elérhető.

A mi kedvencünk a Naked2, azonban az összeset eléred ezen a linken.

11. Makeup Revolution Pro Go Set mini ecset szett utazási csomag

Ez az ecsetszett kötelező minden utazó vagy éppen kezdő számára, hiszen minden alap megtalálható benne egy tökéletes smink elkészítéséhez.

» Ár: 2990Ft
» Makeup Revolution mini ecset szett

12. Disney Hello Kitty ajándékszett

Kistestvéred, unokahúgod biztosan nagyon örülne ennek: a Disney most a gyermekekre gondolt, és finom, bőrkímélő parfümöt készített számukra divatos csomagolásban, amihez egy Hello Kittys uzsonnás doboz is jár.

» Ár: 3500Ft
» Hello Kitty ajándékszett

13. Nivea Men Sensitive kozmetika szett VII.

Barátodnak vagy éppen édesapádnak keresel ajándékot? A Nivea pontosan rád gondolt, mikor összeállította ezt a fantasztikus bőrápolási csomagot, amiben szinte minden megtalálható, amire egy férfi vágyhat.

» Ár: 2390Ft
» A szett tartalma: Shaving Gel 200 ml + After Shave Balm 100 ml + Men Invisible Black & White Antiperspirant Roll-on for Men 50 ml + Labello Original lip balm 4.8 g + Cosmetic Bag
» Nivea férfi ajándék szett

14. Freedom Favourites kozmetika szett I.

A Freedom egy szettbe szedte kedvenc rúzsaikat, így most mind a négy elérhető fantasztikus árban. Árnyalataik nude-tól a sötét liláig nyúlnak, éppen ezért az idei tél minden kedvenc színe megtalálható benne.

» Ár: 2390Ft
» Freedom rúzsok

15. Bohemia Gifts & Cosmetics Beer kozmetika szett IV.

Édesanyádnak, vagy akár nagymamádnak is tökéletes választás lehet ez a kozmetikai szett, amely tartalmaz egy sampont, tusfürdőt, és kézzel készített szappant egy csodás csomagolásban.

» Ár: 1990 Ft
» Bohemia Gifts & Cosmetics Beer

16. Szappanrajongóknak: Roger & Gallet Rose kozmetika szett I.

Biztosan akad egy olyan barátod, családtagod, aki rajong a kézzel készített szappanokért. A Roger & Gallett csomagja számukra tökéletes lehet, hiszen a márka történelme egészen a 18- századik nyúlik vissza. A Roger & Gallet márka mindenkinek felkelti az érdeklődését, aki – szereti az aromaterápiát, ki szeretné próbálni minden idők egyik legkiválóbb kölnivizét, nagyon jó minőségű parfümözött szappant keres.

» Ár: 4290 Ft
» Roger & Gallet rose

17. Lip Smacker Coca Cola Mix kozmetika szett II.

Látványos ajakápoló szett, ami most minden ízben nagyon divatos: a Coca Cola inspirálta ajakbalzsamok a tinik és bloggerek kedvence, nem véletlenül.

» Ár: 4330 Ft
» Coca Cola ajakbalzsam

18. Lip Smacker Disney Hercegnő kozmetika szett VII.

Ismét a gyerekeknek kedves ez a Disney hercegnős ajakápoló szett: a legkedveltebb karakterek találhatóak meg a csomagoláson, egy hihetetlenül aranyos dobozban. Tökéletes ajándék, nemde?

» Disney hercegnős kozmetikai szett

19. Moyra Nail Art Nail Stamping kozmetika szett VII.

Mindenkinek van egy ismerőse, aki rajong a körmökért, így a Moyra most rájuk gondolt. Ebben a csomagban megtalálható minden egy kis szórakozáshoz: minták, körömlakk, matricák és nyomda is.

» Ár: 4 450 Ft
» Moyra Nail Art

20. Bohemia Gifts & Cosmetics Magic Provence kozmetika szett I.

Anyukádnak, nagymamádnak, de akár a testvérednek, barátnődnek is tökéletes választás lehet ez a látványos kis kozmetikai szett, ami szinte már csomagolást sem kíván!

A szett tartalma: 100 ml-is két fajta tusfürdő és két levendulával tömött párna, hogy szobád / ruháid mindig kellemes illatúak legyenek.

» Ár: 1840 Ft
» Bohemia Gifts & Cosmetics II

21. MAC Cosmetics szettek

A MAC honlapján már rendelhetőek termékek, így a teljes karácsonyi kollekció is elérhető. A külön ünnepekre tervezett design ezúttal a diótörő hangulatát hozza és a beauty-guruk világszerte megőrültek a csomagolásért és a formuláért.

Minden megtalálható a siteon: rúzs szetteken át palettákig, csak az ember pénztárcája bírja a rohamot!

» MAC link

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek