Starity

X-Faktor: A Ham Ko Ham búcsúzott a finálé előtt

2016. december 10. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három finalista tehát: Ricsi, Dmitrij és Barbi – nézői döntés alapján a Ham Ko Ham búcsúzott.

hirdetés
X-Faktor: A Ham Ko Ham búcsúzott a finálé előtt
Fotó: X-Faktor

A legjobb négyben a Ham Ko Ham, Dmitrij, Barbi és Ricsi szerepelt, amelyből végül a Ham Ko Ham távozott nézői döntés alapján.

Az este folyamán SMS-ben és az appliáción keresztül is lehetett szavazni. A téma kötetlen volt, mondhatni, hiszen az előadó és a mentor kedvenc dalát kellett a versenyzőknek bemutatni.

A döntő előtti show nem ment zökkenőmentesen, hiszen sokszor probléma volt a hangosítással, így az este színvonalán is rontott sokak szerint:

Kedves szerkesztőség! Hogy engedhettek meg ilyet a döntő előtt??? (...) Ez az idei széria lejáratja az egész X Faktort. Simon Cowell sírna, ha ezt látná

– fejtette ki véleményét János a Facebookon.

A versenyzők most eléggé megosztották a mentorokat, Ricsit Alex unalmasnak titulálta, míg Dmitrij visszatért a játékba két balladával. Opitz Barbi hozta a tőle megszokottat: magyar mulatósabb dal és egy ballada. A Ham Ko Ham szereplése alatt pedig a hangosítással elég sokszor akadt gond.

Párbajra végül ismételten Dmitrij szorult, akinek ellenfele ezúttal a Ham Ko Ham banda volt. A mentorok nem tudtak dönteni: Tóth Gabi a Ham Ko Hamot küldte haza, hiszen szerint már befutottak és nem tudnak többet mutatni, míg Laci nem tudta őket elengedni, így Dmitrijtől búcsúzott volna.

Végül nézői szavazat alapján a finálé előtti utolsó pillanatban a Ham Ko Ham „esett” ki. Innen is gratulálunk a fiúknak viszont, hiszen ők lettek az év legjobb zenekara az X-Faktorban!

Puskás Peti így két versenyzőt, míg Tóth Gabi egyet tudhat magáénak a jövő heti döntőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek