Starity

Gelencsér Tímea sikert sikerre halmoz az alversenyeken

2016. december 12. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar szépségkirálynő bebizonyította, hogy a sportban is jeleskedik.

hirdetés
Gelencsér Tímea sikert sikerre halmoz az alversenyeken

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Miss World Hungary cím birtokosa, Gelencsér Tímea bekerült a Miss Talent alverseny legjobb 24-e közé. A múlt héten viszont kiderült, hogy a magyar szépség a legjobb 10 között is ott van, így egyre közelebb került ahhoz, hogy automatikusan bekerüljön a legszebbek közé a Miss World döntőjén, december 18-án. A lányok nemcsak tehetségüket mérik össze a Miss World döntője előtt, számos alversenyen bizonyítaniuk kell. 

Nemrég lezajlott a Miss Sport alverseny is, ahol Tímeát is beválasztották a legjobb 24 közé. A lány a kék csapat tagja lett, csapattársai pedig Miss Aruba, Miss Bulgária, Miss Dánia, Miss Honduras, Miss Montenegro, Miss Spanyolország és Miss Uruguay voltak. A kék csapaton kívül még van egy piros, melynek tagjai Miss Ausztrália, Miss Kajmán-szigetek, Miss Cook-szigetek, Miss Anglia, Miss Gibraltár, Miss Málta, Miss Skócia és Miss USA; és egy sárga csapat is, ahová Miss Ausztria, Miss Horvátország, Miss Csehország, Miss Dominikai Köztársaság, Miss Lettország, Miss Új-Zéland, Miss Panama és Miss Szingapúr került be. 

Napjainkban kiderült, kik lettek a Beauty With A Purpose alverseny döntösei, és a magyar szépség is köztük van. Ezen verseny döntős lányai Timin kívül, többek között az ausztráliai, a kolumbiai, a panamai és a venezuelai versenyzők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek