Starity

8 ok, hogy miért is olyan sikeres Shakira új dala a YouTube-on

2016. december 12. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira Chantaje című dalához készített klipje meghódította a népszerű videómegosztó oldalt.

hirdetés

A kolumbiai énekesnő ismét megcsinálta! Nem állítunk valótlant, ha azt mondjuk, nagy siker lett új dala, a Chantaje. A szerzeményhez készült klipet eddig több, mint 127 millióan nézték meg egy hónap alatt, így ez lett az első olyan spanyol nyelvű videó, ami a leggyorsabban elérte és túlszárnyalta a 100 milliós megtekintést. 

Shaki egy, a közösségi oldalakra feltöltött felvételben fejezte ki rajongóinak, hogy milyen mérhetetlenül hálás nekik.

 

Shakira (@shakira) által közzétett videó,

Éppen ezért utánajártunk, hogy vajon mi a siker titka. Cikkünkben 8 indokot sorolunk fel, melyek tökéletessé tették a videoklipet.

1. Rózsaszín haj

A videó legelején Shakirát rózsaszín hajjal láthattuk, aminek rengeteg rajongó megörült. Csodásan áll neki ez a hajszín, ugye?

2. Reményt ad

Emlékeztek még Drake és Rihanna klipjére, ami a What's My Name-hez készült? A Chantajéhez készült kisfilm eleje nagyban hasonlít a fent említett dal felvételének egyik jelenetére. És miért jó ez? Mindkettő reményt ad a szingliknek arra vonatkozóan, hogy akár egy egyszerű boltban is rátalálhatsz a szerelemre.

3. Csak egy paróka!

A klip egyik legkedveltebb jelenete, amikor az énekesnő a női mosdóba megy, ahol kiderül, hogy a rózsaszín tincsek nem valódiak. 

4. Mosdós táncjelenet

Shakira klipjeit egyszerűen nem tudnánk elképzelni az énekesnő kiváló mozgása nélkül. Ahogy a korábbi kisfilmekben, úgy itt is megcsillogtatja tánctudását, miközben Maluma „kukkolja őt”.

5. Maluma és az itala

A kisfilm legaranyosabb pillanata egyértelműen az, amikor Shakira átlök egy italt Malumának, az énekes pedig nem is nézhetett volna ennél szexibben!

6. Táncolás a tükröknél

Ez önmagáért beszél, nem is részleteznénk.

7. Még egy kis tánc

A klip végén kaptunk egy baráti táncot is. Hát nem édesek?

8. Shakira egy kanapén fekszik

Ha ez a jelenet nem gyönyörű, akkor milyen?

Természetesen a slágerlistákon elért helyezések miatt sincs miért szégyenkeznie Shakinak és Malumánal, ugyanis a Chantaje a Billboard Hot Latin Songs listáján 1. helyezést ért el, ezzel pedig a 14. olyan szám lett, ami rögtön a lista tetején kezdett. 

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek