Starity

Alyson Stoner: „Az első pasim Cole Sprouse volt”

2016. december 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő először nyilatkozott magánélete eltitkolt részéről.

hirdetés
Alyson Stoner: „Az első pasim Cole Sprouse volt”
Fotó: Seventeen Illustration (via Getty Images)

Alyson Stoner a Super Short Show-ban kapta első komolyabb szerepét a Disney-nél, ezt követte a Zack és Cody élete, a Phineas és Ferb-beli szinkronszerepe, majd Caitlyné a Rocktáborban. Ennyi munka mellett azt gondolhatnánk, nemigen volt ideje a pasizásra karrierje kezdeti éveiben és valószínűleg ekkor még nem is érdekelték a pasik, ám tévedünk. 

Az első srác, akibe beleszerettem és akivel randizni kezdtem Cole Sprouse volt a Zack és Cody élete című sorozatból. Előttem Victoria Justice-szal találkozgatott, így mindig borzasztó féltékeny voltam... vagyis nem féltékeny, hanem bizonytalan. Azt gondoltam, hogy Victoria egy nagyon dögös lány. Mégis mit művelek? Mit ajánlhatok én Cole-nak? Nem is tudom. Olyan 11 évesek voltunk akkoriban, ráadásul Cole a szülinapmon pattintott le

– nyilatkozta Alyson, aki az elmúlt években szerencsére megbocsátott exének és túllépett a dolgon. A színésznőt azóta olyan dögös kollégáival hozta össze a sors, mint Taylor Lautner és Kevin Schmidt, jelenleg azonban szingli.

Gyerekek voltak, amikor találkozgatni kezdtek I Fotó: Disney

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek