Starity

Anastacia magyar srácnak szavazott bizalmat

2016. december 14. 07:07   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő egy magyar tervező grafikus, Bakos Norbert munkájára figyelt fel: lemezborítójának választotta a fiatalember alkotását.

hirdetés

Anastacia a napokban tette közzé legújabb albumának borítóját, amely teljes egészében egy magyar származású tervező grafikus alkotása. Az énekesnő korábban osztotta meg közönségével azon gondolatát, miszerint azt szeretné, ha egy rajongója tervezné meg legfrissebb lemezének borítóját. Elmondása szerint egy különleges korongról van szó, hiszen ez az első olyan munkája, mely élő felvételeket tartalmaz.

A The Ultimate Collection elnevezésű turnéja során, az Anastacia nevű okostelefon-alkalmazáson keresztül, estéről-estére lehetett szavazni a felkínált dalokra, melyek közül egy szerzemény bónuszként csendült fel az aznapi koncerten. Anastacia tehát úgy döntött, hogy a korábban felsorakoztatott dalok élő felvételes verziója kerüljön rá e lemezre, mely az A4APP nevet viseli.

A magyar fiatalembernek egyébként már volt szerencséje a művésznőhöz, hiszen június 22-én, a budapesti koncert előtt részt vett a Meet & Greeten, ahol átadta gyönyörű ajándékát az énekesnőnek, aki szemmel láthatóan le volt nyűgözve. Nem hiába esett a választása erre a műalkotásra!

Fotó: Bakos Norbert

Fotó: Bakos Norbert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek