Starity

Zayn Malik hálás azoknak, akik visszatartják attól, hogy beképzeltté váljon

2016. december 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes több mint másfél éve hagyta el a One Directiont, azóta pedig sikeres szólókarriert épített ki magának.

hirdetés

Zayn Malik igazán nem panaszkodhat, hiszen bár rosszul is végződhetett volna a One Directionből való kilépése, minden a lehető legjobban alakult számára: beindította szólóénekesi karrierjét, írt egy könyvet, valamint producerként csatlakozott egy fiúbandáról szóló, jelenleg is készülő sorozathoz. Zayn a magánéletben is szerencsés – jelenleg az év modelljével, Gigi Hadiddal randevúzik. Érzéseiről, gondolatairól a The Elvis Duran Show-ban nyilatkozott nemrégiben.

Én olyan helyről származom, ahol az emberek mindig készek arra, hogy visszarántsanak a földre, ha azt látják, kezdesz elszállni magadtól. Hálás is vagyok érte, mert ez egyike azoknak a dolgoknak, amik segítenek önmagamnak maradni

– magyarázta az énekes, majd hozzátette, hogy mérhetetlenül hálás a szüleinek is.

Azt gondolom, hogy ha az ember – legyen bármilyen idős is – azt mondja a szüleinek, hogy lelép és megosztja velük az olyan nagyratörő álmait, mint hogy zenész, színész vagy olyasmi akar lenni, ami nem könnyen elérhető, az mindig megkérdőjelezhetővé teszi... az én szüleim azonban kitartóan támogattak engem és nagyon hálás vagyok értük, nekik.

Ahogy az interjúk során lenni szokott, Zayn ezúttal is szót ejtett arról, milyen jó döntésnek tartja azt, hogy elvágta a 1D-s kötelékeket és a saját kezébe vette karrierje irányítását.

Jelenleg nagyon élvezem azt, amit csinálok. Amikor a bandában voltam, voltak időszakok, amikor úgy éreztem, szükségem van arra, hogy láthassam a családomat és összeszedjem a gondolataimat. Most viszont úgy érzem, van időm és lehetőségem feldolgozni a dolgokat a saját magam módján, így minden a helyén van.

Az érzéseim leírása [saját magáról elnevezett könyvére utal – a szerk.] egyfajta terápiás hatással volt rám... Ez az elme lecsillapításának és a kiútkeresésnek a módja. Számomra legalábbis az, így nagyon élveztem. Jó érzés megosztani az emlékeimet, feleleveníteni a jó és rossz dolgokat, valamint értelmet keresni bennük. Erre a banda tagjaként nem volt alkalmam. Úgy érzem, napról napra fejlődik a személyiségem. Ahogy mindannyian, remélhetőleg én is idősebbé és bölcsebbé válok

– nyilatkozta Zayn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek