Starity

Harry Styles nővére kiakadt a Dunkirk előzetesén

2016. december 14. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles lehet, hogy 22 évesen sikeres karriert tudhat a háta mögött, a családjában mégis ő számít a kisbabának.

hirdetés

Megérkezett a Dunkirk első hivatalos előzetese, ami Christopher Nolan várva-várt II. világháborús drámájába engedett közelebbi betekintést (és, ha hihetünk a pletykáknak, a második is még karácsony előtt megérkezik). A média különösen nagy figyelmet fordított Styles karakterének, hiszen az énekesnek ez lesz az első komolyabb színészi szerepe, így az elvárások nagyok.

A családjának azonban ő se nem színész, se nem énekes, csak a legfiatalabb tag, így nem csoda, hogy nővérét megviselte a realisztikus látványkép, ami Nolan zsenialitásához fűzhető:

nagyon büszke vagyok rád, Harry! De édes Istenem, az a fulladós jelenet megölt belül, szóval életmentőt kapsz karácsonyra

csipogta Gemma Styles, aki korábban az AnOther Man Magazin számára írt egy cikket kistestvéréről.

Instagram

A jelenetből természetesen már most mém lett, hiszen a Directionerek is nehezen viselték, hogy kedvencük a vízben fuldoklik.

Kíváncsian várjuk, a valós eseményeken álló történet milyen hatással lesz a fiatalabb generiációra!

Az előzetes is maga már rendkívül letaglózó, félelmetes ilyen módon átélni és látni, hogy mennyi fiatal és idősebb katona adta az életét az emberi kegyetlenségnek.

Ahogy azt Brannagh is említi a trailerben, 1940 májusában 400 ezer szövetséges katona rekedt a dunkirki partoknál. Kilenc nap leforgása alatt majdnem 340 ezer embert vittek át a La Manche csatorna egyik partjáról a másikra. A brit hadsereg megmaradása közrejátszhatott abban, hogy Hitler végül nem próbálta megszállni Nagy-Britanniát. A Dunkirk első előzetese hatásosan mutatja be, mi is forgott kockán 1940 májusában, arra viszont nem ad választ, hogy vajon lesz-e egy központi hőse a filmnek, akit követhetünk, vagy inkább egyenlő figyelmet szentel a tablószerűen bemutatott katonáknak.

– számolt be róla az origo.hu.

A film várhatólag 2017. július 27-én debütál világszerte, olyan színészekkel, mint Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Tom Hardy, Bobby Lockwood, James D'Arcy, Aneurin Barnard és Mark Rylance.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek