Starity

Elvesztette babáját Nótár Mary, LL Junior vádaskodik

2016. december 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nótár Mary körül az utóbbi hónapokban nagy volt a felfordulás terhessége körül, emellett különböző koholmányok is érték az énekesnőt. Nemrég azonban szomorú esemény történt: Mary elvetélt, LL Junior pedig kemény kritikákkal illette a sztárt.

hirdetés

A 31 éves énekesnő egy képet posztolt Facebook-profiljára, amelyen "Az én kis angyalkám 2016" felirat és egy angyal képe látható. Így hozta rajongótábora tudomására, hogy elveszítette magzatát. 

A képet kommentelők között akad, aki szerint nem is volt várandós a mulatós zene fiatal királynője, akad, aki szerint leszbikus, ezért a terhesség híre afféle figyelem-elterelés volt. Arra azonban Mary sem számított, hogy kollégája, LL Junior is nekiesik. A Fekete Vonat egykori tagja videóban mondta el véleményét Maryről:

Természetesen a vádaskodást Mary nem hagyta szó nélkül, egy válaszvideóban olvasott be az énekesnek:

Mary elmondása szerint az ő lelkiismerete tiszta, és nem érti, miért ócsárolja zenészkollégája őt és miért állít valótlanságokat róla. A felvételen a sztár elmondja, hogy büszke a származására és egyúttal Junior sötét dolgairól is lerántja a leplet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek