Starity

Új dallal jelentkezett Vörös Attila

2016. december 16. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napokon belül megérkezik a Leander Rising egykori gitárosának első önálló stúdiólemeze.

hirdetés
Új dallal jelentkezett Vörös Attila

Néhány hónapja számoltunk be arról, hogy a Leander Rising, valamint a Nevermore egykori gitárosa már lázasan dolgozik első szólóalbumán, ami napokon belül a lemezboltok polcaira kerül. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja a közelmúltban hivatalos Facebook-oldalán tette közzé első dalát, a Scar VII nevezetű tétel képében, amely olyan hírességekkel karöltve készült el, mint Chris Amott (ex-Arch Enemy) és Veress Marci (ex-Pokolgép, Armageddon).

A zenész októberben osztotta meg a célközönséggel legújabb szerzeményét, ami a The Blindfold elnevezést kapta, és Attila egyik jó barátja, Dan Sanders (Poised, Stone Dust Engine, Dan von der Erde) énekel benne. A Strength Of Will című korongról egyébként már az albumborító is megcsodálható, ami egyszerűségében nagyszerű és nem mellesleg sokatmondó.

Az újdonság egyébként mindösszesen tizenegy tételt foglal magába, melyek olyan hírességek közreműködésével készültek el a fent említett Chris Amott és Veress Marci mellett, mint a Hatesphere, a Mayhem, az Ektomorf, a Ghost Ship Octavius és a Nevermore.

Nemrég újabb dal került nyilvánosságra, ami a My October elnevezést kapta és Kókai Barnabást (Barnie) hallhatjuk benne énekelni. A nótához egyébként egy visszafogott dalszöveges kisfilm is készült, melyet a gitáros tett közzé hivatalos YouTube-csatornáján keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek