Starity

Cheryl Cole exe a híradásokból tudta meg, hogy az énekesnő babát vár

2016. december 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első gyermekével várandós énekesnő nem említette volt férjének, hogy gyermeket vár.

hirdetés
Cheryl Cole exe a híradásokból tudta meg, hogy az énekesnő babát vár
Fotó: Mirror Illustration

Az már hosszú ideje köztudott, hogy megromlott a kapcsolat Cheryl Cole és második férje, Jean Bernard Fernandez-Versinki között, ám a pár a mai napig nem vált el, csupán egy hivatalos megállapodás született kettejük között. Az énekesnő nem sokáig szomorkodott a zátonyra futott házsság miatt, hiszen év elején Liam Payne mellett rátalált a boldogságra, mi több, kollégájával közös első gyermekét hordja a szíve alatt.

A pár sokáig próbálta leplezni a várandósságot, de a média munkatársai kiszagolták a dolgot, amit több bennfentes is megerősített, végül Cheryl maga mutatta meg a pocakját, amikor egy londoni rendezvényen szűk ruhájának köszönhetően közszemlére tette azt. A hír rövid időn belül bejárta a világsajtót, és az énekesnő férje is úgy szerzett tudomást a bébiről, ahogy mindenki más: a híradóból.

Elég vicces, ahogy először értesültem a hírről. Jó dolog, ha az embernek gyerekei vannak. Napjainkban olyan sok rossz dolog van, így ha valaki életet teremt, azzal jobb hellyé varázsolja a világot

– nyilatkozta Jean Bernard nemrégiben, akit egyáltalán nem zavar, hogy neje máshol keresi a boldogságot, noha ő maga szakításuk óta egyedülálló.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek