Starity

Megérkezett a Pretty Little Liars fináléjának betekintője

2016. december 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak tíz epizód maradt a Freeform népszerű drámasorozatának utolsó évadából.

hirdetés

Augusztus 30-án került képernyőre a Pretty Little Liars hetedik szezonjának évadfelezője, ami számtalan kérdést vetett fel a folytatással kapcsolatban, melyre még mindig sokáig kell várnunk. Kiderült ugyanis, hogy a legújabb rész április 18-án kerül sugárzásra és mint említettük, már csak tíz epizód maradt hátra.

A félperces betekintő láttán nagy kő esett le a szívünkről, hiszen a képkockákon a Troian Bellisario alakította Spencer is feltűnik, ami azért fontos, hiszen a karaktert lelőtték. Természetesen továbbra sem kell nélkülöznünk az izgalmas fordulatokat, a kérdés már csak az, hogy vajon ezúttal ki áll a titokzatok Über „A”, az A.D. név alatt futó ügyeletes rosszfiú mögött és mit akar a lányoktól?

A stáb egyébként október végén fejezte be a forgatást és mindannyian megkezdték jól megérdemelt szabadságukat.

Úgy vélem, hogy a rajongók elégedettek lesznek a karakterek történetének lezárásával. Mindenkiével. Ami Hannát és Calebet illeti – függetlenül, hogy egymás mellett horgonyoznak le avagy sem –, számukra mindig lesz happy end

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a Hanna Marint életre keltő Ashley Benson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek