Starity

Bradley Cooper eljegyezte a várandós Irina Shaykot?

2016. december 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra utal, hogy a pár közösen tervezi a jövőt és ki tudja, talán első közös gyermekük érkezését már férj és feleségként fogadják.

hirdetés

Két héttel ezelőtt derült fény Irina Shayk várandósságára, a modell ugyanis gömbölyödő pocakkal jelent meg a Victoria's Secret Fashion Show-n. Nem titok, hogy az orosz származású szépség már jó ideje családra vágyott, Bradley Cooper személyében ráadásul megtalálta a nagy őt is a „projekthez”.

Ha szimatunk nem csal, a szerelmesek most új, még szilárdabb alapra helyezték kapcsolatukat, hiszen a modellt egy hatalmas, smaragdköves gyűrűvel kapták lencsevégre, amit bal keze gyűrűsujján visel, ott, ahol a hölgyek az eljegyzési ékszert szokták viselni.

Fotó: AKM-GSI

Irina csodálatosan érzi magát. A fellegekben jár a boldogságtól. Bradleyvel már alig várják a gyermekük érkezését, akinek már a nemét is tudják

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő ismerős az E! Online-nak, aki azt is tudni véli, hogy a pár májusra várja a kisbabáját.

Bradley édesanyja [Gloria Campano] és Irina nagyon közel állnak egymáshoz, az anyósjelölt pedig mindenben támogatja a fiatalokat. Örömmámorban úszik, amiért nagymama lesz. Nagyon jószívű teremtés és remekül kijönnek Irinával még akkor is, amikor munkája miatt Bradley nincs a közelükben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek