Starity

Megjelent a Nightwish új DVD-je

2016. december 16. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon került az üzletek polcaira a finn zenekar legújabb DVD-je.

hirdetés

Az utóbbi időben hatalmas izgalom övezte a Nightwish új DVD-jét, hiszen már három élőfelvételes kisfilmet (Shudder Before The Beautiful, Alpenglow, Stargazers) megcsodálhattunk, valamint számtalan felvezető is napvilágot látott, bizonyítva, hogy a kiadvány mérföldkő a csapat történelmében. A formáció eddig öt sikeres DVD-t tudhat magáénak, melyek látványossága hatalmas élményt nyújt azok számára is, akik nem vehettek részt a zenekar fellépésein.

Egy finn hírlap úgy véli, hogy a Vehicle Of Spirit sikere felér a Nightwish első DVD-jével, amely 2000-ben került az üzletek polcaira From Wishes To Eternety címmel. Az új korongot viszont leginkább Richard Dawkins teszi különlegessé, aki nemcsak inspirálta az Endless Forms Most Beautiful elkészülését, hanem az egyik előadás során ő is megjelent a színpadon, ami hatalmas megtiszteltetés volt mind az együttes, mind a rajongók számára egyaránt.

Floor Jansen énekesnő elmondása szerint a korong elképesztően jó lett, ám társaival még mindig aggódnak afelől, hogy vajon a rajongók meg lesznek-e elégedve a végeredménnyel. A nagyérdemű legnagyobb örömére a kiadvány a mai naptól kezdve kapható, ám egyes országokban csak január 6-ától érhető majd el. 

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek