Starity

Ezek voltak az év legemlékezetesebb vörös szőnyeges szettjei

2016. december 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év vége közeledtével összegyűjtöttünk, mely celebek vörös szőnyeges megjelenése szolgáltatta a legizgalmasabb témát a sajtóban.

hirdetés

Zayn Malik és Gigi Hadid

Az énekes és a modell májusban, a Met-gálán jelent meg először egy párként és mindketten ragyogtak – szó szerint. A neves eseményen Gigi egy Tommy Hilfiger tervezte mesés kisestélyit viselt, amihez félmillió forint értékben készíttetett manikűrt. Zayn is nagyon elegáns volt öltönyében, ám a kezére húzott, robotikus hatást keltő fémlemezek kicsit elütöttek a szett-től, de ennek ellenére is mesésen festettek.

Taylor Swift

A Bad Blood énekesnője a februárban megrendezésre került Grammy-gálán viselte ezt a nagyon feltűnő, Versace-darabot, ami nemcsak szikár alakját emelte ki, hanem akkor vágatott, a korábbinál rövidebb ú.n. „bob” frizuráját is – ezzel pedig az év egyik legjobban öltözött híressége volt.

Zendaya

A fiatal tehetség stílusa sokat fejlődött idén és a korábbi, olykor megbotránkoztató megjelenése helyett, visszafogottabbra vette a formát. Legemlékezetesebb hivatalos jelenésére novemberben a Glamour magazin Woman of the Year nevű rendezvényén került sor, ahová ezt az egyszerűségében nagyszerű fehér miniruhát választotta, öltözékét pedig púderszínű virágokból készült dísszel dobta fel.

Bella Thorne

Ahogy fenti kolléganője, úgy az Indul a risza! sztárja is sokat változott idén. A lányos báj és a természetes külső immár a múlté, 2016-ban ugyanis vadabb oldaláról mutatkozott meg a vörös hajú szépség. Egyik legtöbbet vitatott szettje kétségkívül a nemrégiben megrendezett Critic's Choice Awardson viselt fekete-ezüst színkombinációjú ruha volt, ami egyszerre takart és sejtetett, így egy nagyon szexis darabról beszélhetünk a képében.

Hailee Steinfeld

Stílustanácsadásért és divattippekért valószínűleg Hailee-nek sem kell a szomszédba mennie, hiszen az augusztusi MTV Video Music Awardson alaposan betalált ezzel a színes, horgolt kreációval, ami egyszerre volt nagyon látványos és bohém – a Seventeen magazin szerint már csak ezért a külsőért is illett volna őt díjazni.

Lorde

A Grammy-díjas énekesnő februárban, a Vanity Fair magazin Oscar-afterpartiján jelent meg ebben a feltűnő elemekkel díszített felsőjű, tüllszoknyában végződő ruhában, ami némileg egy letűnt kor romantikus voltát idézte az emlékezetünkbe.

Lucy Hale

A Pretty Little Liars sztárja júniusban, az iHeartRadio Much Music Video Awards elnevezésű rendezvényén írta be magát az idei év divattörténelmébe, hiszen egészen elragadóan festett ebben az apró ezüst flitterekkel díszített miniruhában, amihez színben passzoló hegyesorrú tűsarkút viselt. A színekre továbbra is ügyelve, a feltűnő outfithez egy sötét színű retikült és ahhoz illő rúzst és körömlakkot választott.

Ariana Grande

Nem sok olyan ember akadhatott, aki le tudta venni a szemét Ariról a Grammy-gálán, hiszen az énekesnő valóságos dívaként tündökölt ebben a Romona Keveža által megálmodott ruhakölteményben. A gyönyörű kreációhoz ezüstösen csillogó ékszereket válaszott, színátmenetes frizuráját pedig a védjegyévé vált magas lófarokba kötötte.

Kylie Jenner

Bár híres családjának többi tagja is is emlékezetes megjelenést produkált a májusi Met-gálán, a legfiatalabb lány, Kylie volt a legelegánsabb mindannyiuk közül. Az eseményen ugyanis olyan volt, mintha egy két lábon járó ékszer lenne ebben a rafinált szabású és anyagú Balmain-darabban, amihez érthető módon se ékszert, se más kiegészítőt nem választott.

Shay Mitchell

A népszerű tévésztár Pretty Little Liars-beli kolléganőjéhez, Lucy Hale-hez hasonlóan az iHeartRadio Much Music Awards nevű díjátadóján való megjelenésével hívta fel magára a divatbloggerek és alapvetően a sajtó figyelmét. Azon túl, hogy ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosság elé állt új hajszínével, a ruhája sem sokat hagyott a képzeletre, ugyanakkor bebizonyította, hogy a kis fekete ruha és az arany színű kiegészítők „szerelme” bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet egy nő számára.

Selena Gomez

A Same Old Love énekesnője – mielőtt szabadságra ment volna – minden vörös szőnyeges eseményen nagyot alkotott, megjelenésében soha nem találtunk hibát. Ezért természetesen köszönet jár stylistjának, Kate Youngnak, aki tavaly az év tanácsadója díj nyertese volt. Nem könnű a választás, ha az énekesnő idén videlt legszebb outfitjét akarjuk kiválasztani, de kétségkívül ez a királykék spagettipántos kreáció volt a kedvencünk, amit Sel Calvin Klein kollekciójából választott a Grammy-gálára.

Keke Palmer

A színésznő az American Music Awardson állította el a jelenlévők lélegzetét, amikor a 90-es éveket idéző, színes lencsés napszemüvegben jelent meg ezüst színű, kétrészes kötött ruhában, rózsaszín szőrmekabáttal kiegészítve – ha ízléses nem is, feltűnő mindenképp volt.

Kendall Jenner

Kylie nővére 2016-ban végérvényesen belopódzott a divatiparba, hiszen amellett, hogy idén is számtalan felkérést kapott, megjelenése miatt sem cikizhették, hiszen nyilvánvalóra megért a vörös szőnyeges „feladatokra”. A legszebbnek – a Victoria's Secret Fashion Show-n való fellépésén kívül – a Cannes-i Filmfesztiválon láttuk. Ez az izgalmas, különleges díszítőelemekkel ellátott ruha valóságos tekintetmágnesként opcionált a jelenlévők körében.

Demi Lovato

A Cool For The Summer énekesnője májusban, a KIIS FM Wango Tango rendezvényén tett tanúbizonyságot senki máséval össze nem téveszthető stílusérzékéről, ugyanis az eseményen ebben a különleges, military stílusra hajazó fekete-arany miniruhában jelent meg, ami egyszerre volt ízlésesen szexi és látványos.

Hailey Baldwin

A 20 éves sztárcsemete image-ének abszolút jót tett a Justin Bieberrel folytatott, magas publicitású viszony, hiszen nevét az egész világ megismerte általa. Az elmúlt hónapokban Hailey sikeresen építgette egymásra modellkarrierje alappilléreit, így nem lennénk meglepődve, ha jövő novemberben ő is egy lehetne a Victoria's Secret-angyalok közül. Legemlékezetesebb megjelenésére a Harper's Bazaar szeptemberi rendezvényén került sor, ahol egy nude színű, elegáns, ugyanakkor sokat látni engedő ruhakölteményben jelent meg.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek