Starity

Tengerparti partit csapott Fergie - íme a Life Goes On videoklipje!

2016. december 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie a minap örvendeztette meg rajongóit a Life Goes On kisfilmjével, melyet múlt hónapban forgatott.

hirdetés

Az énekesnő a héten hozta nyilvánosságra közösségi oldalain keresztül, hogy pénteken jelenteti meg a Life Goes On című legújabb kisfilmjét, melyhez a Dutchess még múlt hónapban forgatott le. A képkockákon feltűnik két közösségi médiás híreség is, mint az Instagram-sztár Baddie Winkle, valamint a Musical.ly-n sikereket elérő Baby Ariel.

A kisfilmben szemmel láthatjuk, hogy Fergie útnak indul autójával az országúton, és a tengerpart felé veszi az irányt. Az énekesnő út közben felvesz két személyt is (Baddie Winkle és Baby Ariel), akik csatlakoznak hozzá egy esti bulira a parton.

Az énekesnőt egyébként múlt héten interjúvolta meg az Idolator, akiknek elárulta, hogy tervei szerint már januárban napvilágot láthat második szólóalbuma, a Double Dutchess, ezenkívül több kisfilmet is forgatott az idei évben, melyek már csak kiadásra várnak. Ilyen a Jonas Åkerlund rendezésével készült klip, ami A Little Workhöz készült, de számíthatunk még a Just Like You, a Nothin és a már idén bejelentett Hungry felvételeire is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek