Starity

Ezekről beszéltünk a legtöbbet 2016-ban – I. rész

2016. december 17. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünk első részében összeszedtük azokat a híreket, amiket a legtöbben olvastatok az idén.

hirdetés

1. Kylie Jenner

A valóságshow-sztár hihetetlen sebességgel befolyásolta tinik millióinak életét, s jó maga is azt nyilatkozta: bármit csinálok, a lányok utánozni fognak. Valamilyen szinten igaza is van, hiszen valóban több ezrek példaképe lett. Elindította emellett saját kozmetikai márkáját is, amin percek alatt fogy el több százezer utántöltés, s így nem meglepő, hogy megnyitotta első üzletét LA-ben. A bolt előtt a nyitási napokban közel hét órát kellett sorban állni, hogy egyáltalán bejusson az ember és körül tudjon nézni. Vajon mikor fog végetérni a Kylie Jenner effektus?

2. Justin Bieber Instagramja + Selena beszólása

Justin és Sofia Richie kapcsolata villámgyorsan robogott a szakadék felé és körülbelül nem volt olyan JB fanatikus, aki kedvelte volna a milliárdos örököslányt. Sofia szemétkedett nem egy Belieberrel, így nem csoda, hogy kivívta az ellenszenvet – ráadásul nyilvánosan estek egymásnak Justinnal, amit azzal kezeltek le, hogy a feneküket mutogatták a kameráknak. A közös képeik annyi negatív hozzászólást kaptak, hogy Justin törölte az Instagram-fiókját és azóta sem tért vissza, pedig már szétmentek a 18 éves modellpalántával.

A háborúba egyébként Selena Gomez is beszállt, aki nyíltan szólt be exének, hogy legyen inkább hálás a rajongóinak, mire megkapta JB-től, hogy évekig csak kihasználta a hírnevét. Természetesen Sel nem hagyta annyiban: leleplezte a Sorry énekesét, hogy nem egyszer megcsalta őt kapcsolatuk során. Aucs.

3. Vine

Vine-ra hat másodperces videókat lehetett megosztani, s rengeteg úgynevezett Vine-sztárt produkált az idő során, illetve rengeteg rajongó töltötte fel oda kreatív munkáját. Azonban időközben már a legtöbb közösségi oldalon megosztható videó (Instagram, Facebook, Twitter...), így kiszorították a Vine-t, s alig pár hete jelentette be a cég, hogy megszűnik tovább működni. #RIPVine 2013-2016

4. Instagram

Az Instagram sem úszta meg idén botrányok nélkül. Első változtatásuk az lett, hogy igazodtak az Apple letisztult iOS designjához, s szinte teljesen fekete-fehérré változtatták az alkalmazást, majd pedig, miután a Facebook felvásárolta a céget, bejött az új kezdőlap, ami népszerűség alapján rendezi a posztokat, tehát nem időrendben.

5. Galaxy Note 7

Valószínűleg sosem mossa le magáról ezt a súlyos hibát a Samsung, ami több milliárd dollárjába került a cégnek, hiszen megannyi kárt kellett megfizetniük, ráadásul az összes modellt vissza kellett hívniuk.

Az okostelefon ugyanis túlmelegszik egy idő után és egyszerűen felrobban, így a repülőgép-társaságok kitiltották ezt a fajtát a járataikról – minden utas készülékét ellenőrzik –, de olyan is volt, hogy valakinek a hotelszobája égett le, miután telefonja öngyilkos lett.

Megannyi mémet ihletett

6. Harry Styles haja

Ha valaki olyan névvel születik, mint Harry Styles, akkor frizurája egészen biztosan beszédtéma lesz. A göndör fürtökkel megáldott énekes két év növesztés után vált meg egy jótékonysági szervezet számára hosszú hajkoronájától, amit hónapokig titokban (sapka alatt) tartott. Később kiderült, hogy első filmszerepe végett váltott stílust, hiszen egy II. világháborús drámában kapott szerepet. Az átalakulását pedig az AnOther Man magazin dokumentálta, ami körülbelül öt perc alatt fogyott el világszerte.

 

@harrystyles által közzétett fénykép,

7. Szakítások

2016 egészen a változás éve volt, hiszen megannyi álompár döntött úgy, hogy külön utakon folytatják a jövőben.

Nézzünk csak egy párat a hosszú listából:

– Demi Lovato & Wilmer Valderrama (2010-2016)

– Dove Cameron & Ryan McCartan (2013 - 2016)

– Taylor Swift & Calvin Harris (2015 - 2016)

– Taylor Swift & Tom Hiddleston (2016)

– Lady Gaga & Taylor Kinney (2011-2016)

– Angelina Jolie & Brad Pitt (2003-2016)

– Brooklyn Beckham & Chloë Grace Moretz (2014-2016)

– Jennifer Lopez & Casper Smart (2011-2016)

– Sia & Anders Lang (2010-2016)

– Iggy Azalea & Nick Young (2013-2016)

8. Amber Heard és Johnny Depp

Hatalmas botrány övezi Amber Heard és Johnny Depp válását, hiszen a színésznő megvádolta a színészt, miszerint fizikailag és szellemileg bántalmazta őt az elmúlt évek során. Sokan hazúgnak nevezték, s úgy gondolták, csak a pénz motiválja. Az igazság még mindig nem derült ki, azonban Amber elállt a pertől, miután megegyezett Johnnyval az asszonytartás összegéről. A színész mellett több kollégája, ex-felesége és lánya is kiállt, azonban az igazságszolgáltatás Amber javára döntött volna valószínűleg, ha tovább folytatják a pereskedést...

A pár 2012-ben kezdett randizni, majd idén jelentették be a válásukat kibékíthetetlen ellenfelekre hivatkozva.

Itt még minden rendben volt / Fotó: Instagram

9. Barack emoji

Abban az időszakban élünk, amikor az emojik meghatározzák az emberek kedvét online, így talán nem is olyan meglepő, hogy hatalmas hiszti övezte az Apple ötletét, miszerint megváltoztatnák a barack emojit – amit legtöbben nem az étel megjelöléseként használtak, hanem hátsófelüket jelölték vele.

A tervek szerint jobban hasonlított volna a gyümölcsre

Kardashianéknak köszönhetően elindult egy fenékkultusz napjainkban, így rengetegen gyúrnak most már arra, hogy minél nagyobb és formásabb legyen a sajátjuk. Az Apple a Twitteres trendelés és megannyi panasz után elállt az ötletétől és visszahozta a régi formáját az emojinak az új iOSban.

10. Taylor Swift imázsa megkérdőjeleződött

Az énekesnő 2016-ban megmutatta igazi oldalát és talán végleg levetkőzte „Amerika kedvenc jókislánya” imázsát. A szakítós dalairól elhíresült énekesnő nem tudta magát kimagyarázni abból a kellemetlen helyzetből, miszerint Kanye West beleegyezése nélkül rögzítette a Famous dalát, amiben úgy utal TSwiftre, miszerint „Én tettem azt a ribancot híressé, így nekem és Taylornak szexelnünk kéne”.

Miután az egész világ támadta Kanyét, Kim megunta nézni, hogy férje a fekete bárány, így Snapchatén osztotta meg azt a több perces videót, amiben Kanye telefonon beszél Taylorral, aki imádta a dalt és többször jól érthetően kimondta, hogy semmi baja nincs a dalszöveggel. Próbálta ezután kimagyarázni magát, azonban elég sikertelenül, így nem csoda, hogy hónapokig nem hallatott magáról közösségi profiljain. Ennek ellenére Taylor napjaink egyik legbefolyásosabb énekesnője, így következő lemeze is egészen biztosan hatalmasat fog robbanni eladások és toplisták értelmében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek