Starity

Ma este eldől, ki lesz a 2016-os X-Faktor győztese!

2016. december 17. 16:04   |   Szerző: RTL.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor rajongói szeptember 24-e óta követhetik nyomon a műsor alakulását. December 17-én, azaz szombat este véget ér Magyarország legnézettebb tehetségkutatója, és kiderül, ki 2016 legsokszínűbb előadója.

hirdetés

Az elmúlt hónapokban rengeteg dolog történt az X-Faktor háza táján. Sokat sírtunk és nevettünk, ugyanis a versenybe nemcsak őstehetségek, de furcsa fazonok is jelentkeztek.

A három finalista már a válogatón kitűnt a tömegből különleges hangjával, így nem csoda, hogy Opitz Barbi, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij egészen a fináléig jutottak.

Gáspár Laci a válogatón azt mondta Barbiról, hogy még uborkát is szedne vele, Tóth Gabi pedig már akkor megjegyezte, hogy a lány igazi sztár alkat!

Dmitrij egy Tom Odell dallal lépett először az X-Faktor színpadára. Az ukrán származású fiú akkor elmondta, hogy azért választotta ezt a különleges dalt, mert úgy érzi, több igazság kell az emberek életébe.

Mikor Mata Ricsi a színpadra lépett, a mentorok nem sok jövőt jósoltak neki. Abban a pillanatban, ahogy a 15 éves fiú elkezdett énekelni, a döbbenet teljesen eluralkodott rajtuk, és Puskás Peti csak annyit mondott neki: "Földöntúli élmény volt, amikor megszólaltál!"

A válogató után az énekeseknek a Tábor kihívásaival kellett szembenézniük. Az X-Faktor Táborában nemcsak egyéni, de csoportos produkcióban is bizonyítaniuk kellett, de mindhárman sikeresen vették az akadályt.

A Tábor utolsó napján kihirdették, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja, idén ugyanis az X-Faktor történetében először erről a nézők döntöttek, így Barbi mentora Tóth Gabi lett, Dmitrij és Ricsi mentorapukája pedig Puskás Peti.

A Mentor Házban Opitz Barbi teljesen lenyűgözte Tóth Gabit. A lány mentora elsírta magát Barbi produkciója közben, így számára nem is volt kérdés, hogy Barbit továbbviszi az élő show-ba!

A fiúk Mentor Házában Puskás Petinek nagyon nehéz dolga volt. Bár Dmitrij úgy érezte, kicsit elrontotta a produkcióját, végül megkapta Puskás Petitől az élő show-t jelentő igent.

A harmadik finalista, Mata Ricsi története ennél összetettebb, ugyanis a Mentor Házban Puskás Peti úgy döntött, őt nem viszi tovább magával az élő showba.

Az X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence akkor azzal próbálta megnyugtatni a fiút, hogy ha neki kellett volna döntenie, biztosan továbbviszi őt az élő show-ba.

Végül az élő show-ba jutott Petics Kristófot egy verekedés miatt kizárták a versenyből, Puskás Peti pedig Mata Ricsinek adott esélyt arra, hogy újra bizonyíthasson az X-Faktor színpadán!

Így állt össze az X-Faktor 2016-os mezőnye a 12 döntőssel. A mezőny hamar lefeleződött, ugyanis az első három élő show-ban ketten estek ki.

A hatodik élő show-ban a Ham ko Ham és Gorbunov Dmitrij párbajoztak, a mentorok pedig a nézőkre bízták a döntést, így a legkevesebb szavazatot kapott Ham ko Ham búcsúzott a versenytől.

Így alakult ki az X-Faktor döntős mezőnye a három finalistával: Opitz Barbival, Mata Ricsivel és Gorbunov Dmitrijvel.

Szombat este 20:00-tól tehát X-Faktor, és csak a nézőkön múlik, ki lesz 2016 legsokszínűbb előadója!

via RTL.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek