Starity

Bemutatkozott a K.A.R.D

2016. december 18. 06:06   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb dél-koreai co-ed, azaz lány és fiú tagokat tartalmazó csapat debütált, az Oh NaNa című számmal december 12-én.

hirdetés
Bemutatkozott a K.A.R.D
Fotó: DSP Media

A k-pop világában eddig kevés ilyen csapat kapott helyett, legutolsó a Co-Ed School volt, ám ők feloszlottak 2013-ban.  A K.A.R.D négy tagú: 2 lány és 2 fiú alkotja. Minden tag egy kártyát, és egy betűt képvisel, alkotva a csapatnevüket. Ezt az érdekes koncepciót is tökéletesen visszaadták első videoklipjükben (is).

Jeon SoMint sokan ismerhetik, hisz neki kétszer is adódott már esélye bizonyítani: 2012-ben a japán csapatban, a Purettyben énekelt, de két évvel később feloszlottak. 2015-ben az April nevű formációban jelent meg, de az ügynökséggel közösen úgy döntöttek, hogy jobb döntés lenne, ha elhagyná csapatát. Nem csak mint csapattagként, hanem mint Kara Project-versenyzőként is hírnevet szerzett magának. 

A debütáló számukban részt vett a volt KARA-tag is, Heo Youngji, mint egy „rejtett tag”. A debütáló projektük több számból fog állni, és mindegyikben más és más előadók lesznek a „rejtett kártyák”. Első dalukkal, az Oh NaNával máris hatalmas sikereket értek el. Az Egyesült Államokban a 4. helyig meneteltek az Itunes k-pop slágerlistáján, de több országban is bekerültek a top 10-be, ami egy frissen debütált csapathoz képest nagy teljesítmény. A klip nézettsége is egymillió felett van jelenleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek