Starity

Keity Mendieta benne akar lenni a Top 5-ben

2016. december 18. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keity Mendieta legalább olyan eredményt akar elérni a Miss Universen, mint a 2011-es Miss Internationalen.

hirdetés
Keity Mendieta benne akar lenni a Top 5-ben

A Miss Universe 65. versenye 2017. január 30-án került megrendezésre, melynek a Fülöp-szigetek fővárosa és kereskedelmi, valamint kulturális központja, Manila ad otthont. A versenyen több, mint 80 lány száll harcba a koronáért, melyet a 2015-ös győztes, Pia Wurtzbach fog majd átadni a legszebb hölgynek. 

A panamai versenyző, Keity Mendieta Drennan már gőzerővel készül a versenyre, a múlt héten készült el a Miss Universe versenyére készült hivatalos fotósorozata. Emellett nemrég ő vezette körbe a Miss Universe cím jelenlegi birtokosát, mikor Panamába tett látogatást. A  lány a napokban az Egyesült Államokba utazott César Anel Rodriguez kíséretében, aki az Organización Señorita Panamá társtulajdonosa.

Keity járt Los Angelesben és New Yorkban és lehetősége volt megismerkednie az idei Miss USÁ-val, Deshauna Barberrel, és Kolumbia delegáltjával, Andrea Tovarral akikkel igen jó kapcsolatot alakítottak ki. Mindezek mellett Adrián Nina, aki javarészt az amerikai szépségkirálynőket fotózza egy közös projektre invitálta a lányt.

Keity és az idei Miss USA, Deshauna Barber

Keity a napokban utazott haza Panamába, és azt nyilatkoza, mindent meg fog tenni, azért, hogy a legjobb eredményt érje el a versenyen. Panama az elmúlt években nem jeleskedett a Miss Universen – utoljára, 2011-ben Sheldry Sáez érte el a legjobb eredményt, azzal, hogy bekerült a legszebb 10 közé, de az őt követő lányoknak, Stephanie Vander Werfnek, Carolina Bridnek, Yomatzy Hazlewoodnak és Gladys Brandaónak a legjobb 15-be sem sikerült bekerülniük.

Keity, aki egyébként az egyik legnépszerűbb vernyzők közé tartozik az internetes fórumokon, szeretne legalább olyan jó eredményt elérni, mint amilyet a 2011-es Miss International versenyen, ahol bekerült a legszebb 5 közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek