Starity

Keity Mendieta benne akar lenni a Top 5-ben

2016. december 18. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Keity Mendieta legalább olyan eredményt akar elérni a Miss Universen, mint a 2011-es Miss Internationalen.

Keity Mendieta benne akar lenni a Top 5-ben

A Miss Universe 65. versenye 2017. január 30-án került megrendezésre, melynek a Fülöp-szigetek fővárosa és kereskedelmi, valamint kulturális központja, Manila ad otthont. A versenyen több, mint 80 lány száll harcba a koronáért, melyet a 2015-ös győztes, Pia Wurtzbach fog majd átadni a legszebb hölgynek. 

A panamai versenyző, Keity Mendieta Drennan már gőzerővel készül a versenyre, a múlt héten készült el a Miss Universe versenyére készült hivatalos fotósorozata. Emellett nemrég ő vezette körbe a Miss Universe cím jelenlegi birtokosát, mikor Panamába tett látogatást. A  lány a napokban az Egyesült Államokba utazott César Anel Rodriguez kíséretében, aki az Organización Señorita Panamá társtulajdonosa.

hirdetés

Keity járt Los Angelesben és New Yorkban és lehetősége volt megismerkednie az idei Miss USÁ-val, Deshauna Barberrel, és Kolumbia delegáltjával, Andrea Tovarral akikkel igen jó kapcsolatot alakítottak ki. Mindezek mellett Adrián Nina, aki javarészt az amerikai szépségkirálynőket fotózza egy közös projektre invitálta a lányt.

Keity és az idei Miss USA, Deshauna Barber

Keity a napokban utazott haza Panamába, és azt nyilatkoza, mindent meg fog tenni, azért, hogy a legjobb eredményt érje el a versenyen. Panama az elmúlt években nem jeleskedett a Miss Universen – utoljára, 2011-ben Sheldry Sáez érte el a legjobb eredményt, azzal, hogy bekerült a legszebb 10 közé, de az őt követő lányoknak, Stephanie Vander Werfnek, Carolina Bridnek, Yomatzy Hazlewoodnak és Gladys Brandaónak a legjobb 15-be sem sikerült bekerülniük.

Keity, aki egyébként az egyik legnépszerűbb vernyzők közé tartozik az internetes fórumokon, szeretne legalább olyan jó eredményt elérni, mint amilyet a 2011-es Miss International versenyen, ahol bekerült a legszebb 5 közé.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement