Starity

Megérkezett Cruz Beckham első szerzeményének kisfilmje

2016. december 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 16-án érkezett meg a legkisebb Beckham-fiú első dalához készült videoklipje.

hirdetés

December elején, néhány nappal azután dobta piacra If Everyday Was Christmas címre keresztelt első dalát Cruz Beckham, hogy Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun bizalmat szavazott neki és leszerződtette saját cégéhez. Azóta gőzerővel meg is indult a mindössze 11 éves sztárcsemete munkásságnak promotálása, ami nemrég egy egyszerű kisfilm formájában csúcsosodott ki.

Az alig több mint háromperces alkotásra közel egymillióan voltak eddig kíváncsiak csak a YouTube-on, ami nem is csoda, hiszen Cruz korához képest egy igen fülbemászó, jól sikerült dallal jelentkezett, melynek videójában testvérei, Brooklyn, Romeo és Harper is feltűnnek.

Az If Everyday Was Christmast igen nagy érdeklődés övezi a megjelenése óta, ugyanakkor többen is bírálják a Beckham házaspárt, amiért máris bedobták a mélyvízbe a kiskamaszt. E gondolatnak elsőként Piers Morgan adott hangot, mondván, hogy véleménye szerint Cruz még túlságosan fiatal a rivaldafényhez és sokkal inkább a tanulmányaira, semmint a sztárságra kellene fókuszálnia.

Cruz édesapja, David természetesen nyilvánosan is kiállt fia mellett, felhívva a figyelmet arra, hogy gyermekének egyáltalán nem az volt a célja, hogy még nagyobb ismertsége tegyen szert vagy otthagyja az iskolát, csupán ki szerette volna próbálni magát, emellett kislemeze teljes bevételét a Make Some Noise Foundation számára ajánlotta fel. Az imént említett szervezet beteg gyermekek megsegítésére fordítja a Cruz által befolyó összeget, így a sztárcsemete már ilyen fiatalon példát mutat azáltal, hogy mások megsegítésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Cruz még csak 11 éves. Jelenleg is tanul. A legfontosabb dologra, az iskolára koncentrál, ugyanakkor szeretett volna adni is valamit, és létrehozta ezt a fantasztikus kis karácsonyi dalt, ami nagy figyelmet kapott. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, eleve ő hozta fel a témát is, hogy szeretne ebbe belevágni

– védekezett az ex-focista a Good Morning America című műsorban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek