Starity

Keira Knightley visszatér A Karib-tenger kalózai folytatásában

2016. december 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 májusában válthatunk majd először jegyet A Karib-tenger kalózai ötödik részére.

hirdetés
Keira Knightley visszatér A Karib-tenger kalózai folytatásában
Fotó: Walt Disney Pictures

Keira Knightley két évvel ezelőtt adott hangot abbéli döntésének, miszerint nem tervez több, a franchise-hoz kapcsolódó filmben szerepelni, ám úgy tűnik, hamar meggondolta magát, ugyanis a Metro úgy tudja, mégis részt vett a forgatásokon, hogy ha csak egy rövid beugró erejéig ugyan, de újra életre keltse korábbi karakterét, Elizabeth Swannt.

Nem, nem hiszem, hogy újra szerepet vállalnék A Karib-tenger kalózaiban. Fantasztikus pont volt ez a filmsorozat az életemben, ugyanakkor sok is volt. Nem tudom elképzeni, hogy visszatérjek

– nyilatkozta 2014-ben a színésznő, aki egyes vélekedések szerint a hatodik installációban is feltűnhet majd, bár ez egyelőre még korántsem biztos.

Keirát a múlt hónapban kapták lencsevégre forgatás közben – annak ellenére, hogy a területet lezárták, szigorúan ügyelve arra, hogy a színésznő vendégszereplése titokban maradhasson. Maga a film egyébként 2017. május 25-én kerül a hazai mozikba és a két főszereplőt alakító Johnny Depp és Orlando Bloom mellett olyan sztárok tűnnek még fel benne, mint Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Kevin McNelly és Paul McCartney.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek