Starity

Családja szerint nem tett jót Mata Ricsinek az X-Faktor

2016. december 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egészen a dobogó második fokáig sikerült menetelnie a 15 éves fiúnak az X-Faktorban, családja szerint mégsem tett jót neki a verseny.

hirdetés
Családja szerint nem tett jót Mata Ricsinek az X-Faktor
Fotó: RTL Sajtóklub

Nagyon sok kemény kritikát, sokkal több pofont kapott, mint bármelyik másik versenyző. Azt pedig egyenesen felháborítónak tartom, amit Puskás Peti a győztes dalt követően mondott, hogy beismeri, Barbi dala a győztes sláger. Egy mentornak egy pillanatig sem szabad elengednie mentoráltja kezét! Még akkor sem, ha tényleg gyengébb volt a produkció

– idézi a Blikk Ricsi édesapjának, Ernőnek a szavait, aki bár beismeri, hogy fiának sokat kell még tanulnia, mégis méltatlannak érzi azt, ahogy a gyerekével bántak a műsor készítői. Az édesapa szót ejtett arról is, hogy siker ide vagy oda, a família nem költözik a fővárosba, jelenleg a küszöbön álló ünnepekre készülnek.

Ricsi mentora, Puskás Peti azonban nem ért egyet pártfogoltja családjával, meglátása szerint ugyanis az énekes mostanra megtanulta hasznosítani az építő jellegű kritikákat.

Sajnos ez a döntő nem úgy sikerült, ahogy vártuk, Barbi sokkal jobb volt, amit a nézők is elismertek. Büszke vagyok Ricsire, és ha a jövőben szüksége van tanácsra, tudja, hogy hozzám bármikor fordulhat

– magyarázta a mentor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek