Starity

Ezek az idei év legdivatosabb ajándékötletei a Pinterest szerint

2016. december 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már alig pár nap van karácsonyig, de még mindig nem végeztél a bevásárlással? Cikkünkben megmutatjuk, a Pinterest szerint melyek a legnépszerűbb ajándékok idén, melyeket most, akár az utolsó pillanatban is beszerezhetsz.

hirdetés

Marbel telefontok

Ezek a különleges, egyedi tervezésű tokok az abszolút befutók a telefontokok között, hiszen nagyszerűségük egyszerűségükben, a letisztult színekben rejlik. 

 – Casetify

Férfiaknak és nőknek is kiváló ajándék lehet

Neon flamingós fényforrás

A karácsony közeledtével szívesen teszünk ablakainkba Mikulást vagy rénszarvast mintázó, világító alakokat, de ezzel a flamingó alakú világítótesttel sem lehet melléfogni, ha egy olyan lányt szeretnénk meglepni, aki szereti a rózsaszín csajos dolgokat.

Dormify

Elsősorban tinédzser lányokat érdemes meglepni vele

Elefántos bögre

A mínuszok tombolásának idején nincs is jobb egy bögre forró csokoládénál vagy teánál, nem igaz? E tevékenységhez a Pinterest felhasználóinak kedvence ez az aranyos elefántos bögre, aminek fej részébe beletehetjük a kanalunkat, a filterünket vagy egy tasakos cukrot is akár.

Urban Outfitters

Főleg lányoknak / nőknek okozhatunk vele örömet

Divatos termosz

Ez a vidám színű és mintájú üveg is nagy népszerűségnek örvend, ám nemcsak külseje miatt, hiszen rendkívül praktikus: a bele töltött hideg italt 24 órán át hidegen tartja, ha viszont meleg innivalóval töltjük meg, 12 órán át megtartja annak hőjét, így biztos nem okoz csalódást egyetlen téli kirándulás alkalmával sem.

S'well

Színe miatt inkább hölgyeknek javasoljuk

Kaktuszos nyaklánc

Ez az egyszerű arany nyaklánc bármelyik sivatag- és természetkedvelő hölgynek a kedvére való lehet. Egyszerű, mégis egyedi ajándék.

Sugarcloth

Hölgyeknek ajánljuk

Könyvjelző

Aki szeret olvasni, valószínűleg ismeri azt az idegőrlő érzést, amikor a nagy kapkodásban egyszer csak nyoma vész a könyvjelzőnek, a lapokat behajtani pedig ugye egyikőnk sem szereti. Ezzel az egyszerű, mégis vidám könyvjelzőcsomagnak köszönhetően ilyen probléma nem fordulhat elő, mellesleg tanulásnál is hasznos lehet a különböző témakörök megjelölésekor.

White Rabbit Japan

Olvasni szerető barátaid biztosan imádni fogják

PUMA sportcipő

A népszerű világmárka újdonságával valószínűleg még a szomszéd nénit is rávehetnénk arra, hogy tartson velünk a reggeli futásnál – rose gold színének köszönhetően pedig nemcsak elegáns, de nőies is.

Nordstrom

Tinédzserek / fiatal felnőttek kedvenc cipője lehet

Személyre szóló gyűrű

Könnyed, mégis személyes ajándékot varázsolhatunk a karácsonyfa alá Christina Kobernek köszönhetően, amit férfiak és nők is egyaránt viselhetnek a kivitelezésnek köszönhetően.

– Scoutmob

Üzenj ékszerrel barátaidnak, kedvesednek

Feliratos karóra

Ha unod a már sablonossá vált formákat, válaszd a Kate Spade New York újdonságát, melyet több különböző színben és designnal is megvásárolhatsz, csak győzz válogatni!

– Nordstrom

Tökéletes választás az egyedi dolgokat kedvelő nőknek

Egyszarvús mamusz

Ezzel az aranyos kis jószággal a lábunkon úgy érezhetjük, mintha mi magunk is egy tündérmese szereplői lennénk, nem igaz?

Smoko

Kislányoknak és tinédzsereknek ajánljuk

Trendi fülhallgató

Az Amazon különböző színben kínálja a Friends with Benefits kollekció darabjait, melyek már önmagukban is olyanok, akár egy ékszer, a hangzásviláguk pedig valami mennyei!

Amazon

Zenekedvelő lányoknak elengedhetetlen

Benti kert

Ahogy divatba jött az egészséges életforma, úgy a természet szeretete is! Ha unod a cserepes virágokat a szobádban, válaszd a Sage Greenlife ajánlatát és nevelj önálló kis zen paradicsomot!

– Sage Greenlife

Fiúkat, lányokat, de akár szülőket, nagyszülőket is meglephetünk vele

Bőröndös zenelejátszó

Ha te magad nem is éltél abban a korban, amikor még a bakelitlemezek fénykorukat élték, a szüleid biztosan értékelni fognak egy ilyen nosztalgikus meglepeit.

Urban Outfitters

Apukád biztosan imádni fogja

Bluetoothos hangszóró

Mostanra leáldozott a magnók és hifik kora, de a streamingelő szolgáltatóknak köszönhetően kedvenc zenéink mindig velünk lehetnek, ennek az okos kis kütyünek köszönhetően pedig rögtönzött bulit is csaphatunk.

Amazon

Fiúknak, lányoknak, időseknek és fiataloknak egyaránt remek választás

Telefontartós leggings

A nővéred imád sportolni, ugyanakkor ha tehetné, egy percre sem válna meg a telefonjától? Ez a divatos, sztreccsnadrág lesz ezentúl a legjobb barátja! 

Senita Athletics

Sportolni szerető lányoknak ideális ajándék

Ecsettisztító kesztyű

A legjobb barátnőd él-hal a sminkelésért, de mindig meggyűlik a baja eszközei tisztán tartásával? Lepd meg ezzel a kesztyűvel, így garantáltan megkönnyíted a dolgát!

Nordstrom

Sminkelni szerető ismerőseid imádni fogják

NAKED paletta

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a NAKED termékei, ami aligha csoda, hiszen egytől egyig minőségiek, tartósak és ízlésesek, így egyszerűen nem lehet nem szeretni őket!

Macy's

Hölgyek körben nem lehet mellélőni vele

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek