Starity

Ők már biztosan ott lesznek a 2017-es Rockmaratonon

2016. december 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk legnépszerűbb rockzenei fesztiváljának szervezői tegnap öt magyar és egy külföldi fellépőről rántották le a leplet.

hirdetés

A Rockmaraton nyári Megadeth-balhéja után sokáig csak találgatások mentek hazánk legnépszerűbb rockzenei fesztiváljával kapcsolatosan, de nemrég kiderült, a feszivál 2017 nyarán is megrendezésre kerül a két éve bevált helyszínen, vagyis a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

A fesztiválozó rockerek már nagyon várták a zenekarok bejelentését, a Rockmaraton szervezői pedig egy különleges karácsonyi ajándékkal rukkoltak elő: a héten minden nap 5 magyar, és 1 külföldi zenekart jelentenek be a nagyközönségnek.

Rockmaraton 2017: Megjöttek az első nevek! Ahogy ígértük, minden nap új névvel jelentkezünk karácsonyig. Nem először érkezik hozzánk a brazil thrash metal legenda, a Sepultura! A magyarok közül is egy visszatérő ötös fogatot köszönthetünk: a Lord, az Ossian és a Prosectura mellett a Road és a Paddy and the Rats csapata érkezik majd

– olvasható a fesztivál Facebook-oldalán.

Fotó: Facebook / Rockmaraton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek