Starity

Sheldry Sáez tippjei a bánat ellen

2016. december 20. 05:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai szépségkirálynő, Sheldry Sáez tippeket ad, mitől lehet jobb a kedved.

hirdetés
Sheldry Sáez tippjei a bánat ellen

A panamai modell, Sheldry Sáez hivatalos weboldalán tette közzé tippjeit, melyek segítenek, ha rosszkedvű, depressziós és kiábrandult vagy. A lány elmesélte, hogy nem egyszer volt már a padlón, és nem egyszer törték össze a szívét. Szerelmi válság vagy szakítás idején szerinte az a legkönnyebb ha elfogadjuk a dolgot és továbblépünk.

Tudom, hogy az elfogadás és a beletörődés nagyon nehéz, de ha ezeket megtesszük, az egy lépés előre. Sokszor reménykedtem egy szakítás után abban, hogy majd úgy is vissza fogom szerezni a volt barátomat, majd úgy is visszafog jönni hozzám, de ezzel csak önmagamnak hazudtam, mert legbelül tudtam, hogy nem így lesz, csak reménykedtem. Ezzel csak pazaroljuk az energiánkat és a másikra várunk, ahelyett, hogy élnénk tovább az életünket. Ha elfogadjuk a valóságot, akkor élhetjük tovább az életünket.

A másik nagyon fontos dolog Sheldry szerint, az ha rendszerezed a dolgaidat a fejedben. Írhatunk napirendet, vagy lejegyzetelhetünk este, hogy másnap mik azok a dolgok amiket mindenképpen meg szeretnénk csinálni. Ha ezeket betartjuk, akkor saját magunknak biznyítunk, ezáltal pedig fejlődik az önbizalmunk. 

A következő tippje az, hogy nyissunk a világ felé, ismerkedjünk, szerezzünk barátokat. Ha nyitottak vagyunk az új kapcsolatokra biztos fogunk olyan embert vagy embereket találni, akik megértenek, megbecsülnek és szívesen meghallgatnak, így nem leszünk magányosak.

A negyedik fontos dolog az panamai modell szerint az olvasás. A lány nagyon szeret lélektani könyveket olvasni, de szerinte bármilyen neked tetsző témájú könyv elfeledteti veled a szomorú dolgokat.

Olvass! Ez nagyon fontos. Mindig, mikor mélyponton vagyok és elkezdek olvasni egy könyvet, annyira belemerülök, hogy megfeletkezem a bánatról és a szomorúságról. Ha rossz a kedved, kezdj el olvasni egy könyvet, hidd el, fel fog töltetni. Lehet bármilyen témájú, ha neked tetszik és magával ragad meg fog tölteni optimizmussal. A könyvek mendedékek számomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek