Starity

Megmutatjuk, milyen ruhába bújik Bódizs Veronika a Miss Universe döntőjén

2016. december 20. 05:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy piros tüll alapú ruhában lép majd színpadra a szépségkirálynő, a Miss Universe világversenyen.

hirdetés

A Miss Universe nemzetközi szépségverseny döntőjére 2017. január 30-án kerül sor. Több, mint 80 ország legszebb lányai utaznak majd hamarosan a Fülöp-szigetekre, abban reménykedve, hogy az ő fejükre kerül majd a korona.

A versenyen a legfontosabb a szépség és az intelligencia, azonban az sem mindegy, hogy milyen ruhában jelennek meg a lányok a zsűri előtt. Nemrég kiderült, hogy a magyar szépség, Bódizs Veronika mit fog viselni a Miss Universe világversenyen, a nemzeti kosztümök bemutatóján.

Ez lesz Bódizs Veronika nemzeti ruhája.

A képet Vajna Timi hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, és posztjában beszámolt arról is, hogy Merő Péter álmondta meg ezt a piros tüll alapú ruhát, amelyhez hatalmas szárnyak is tartoznak. A ruháról a magyar népi hímzés egyik leghíresebb és legelterjedtebb mintája, a kalocsai minta köszön vissza. 

Biztos vagyok benne, hogy ezzel a ruhával, sikerült egy már ismert mintát teljesen új megvilágításba helyeznünk, ami egyszerre képviseli a tradíciót, és a trendeket

– írta Vajna Timi.

Forrás: Facebook / Vajna Tímea hivatalos oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek