Starity

Bella Thorne továbblépett! Charlie Puthra cserélte Tyler Posey-t

2016. december 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő gyorsabban cserélgeti az aktuális barátjait, mint más az alsóneműjét.

hirdetés

Nemrég még Bella Thorne és Tyler Posey intenzív romantikájától volt hangos a világsajtó, a színésznő azonban máris másik férfi oldalán keresi a boldogságot. A napokban ugyanis több ízben is együtt kapták lencsevégre Charlie Puth-tal: Los Angelesben és Miamiban. Utóbbi kiruccanáson már nem is titkolták, milyen közel kerültek egymáshoz, hiszen kéz a kézben sétálgattak a fövenyen és egy csók is elcsattant közöttük.

A pár egyébként a december 18-án az iHeartRadio szervezésében megrendezésre került Jingle Ballon is együtt jelent meg és láthatóan igen nagy volt az összhang közöttük: jókedvűen ugratták egymást a vörös szőnyegen és ölelésekből sem volt hiány.

A köztük lévő kémia jelenléte korábban sem volt kétséges, hiszen Bella már akkor is nyilvánosan flörtölt Charlie-val, amikor hivatalosan még Tylerrel randizott.

CP: Ember... Bella Thorne gyönyörű. I BT: Csak nézz magadra, édes beszélő. I CP: Olyan dögös vagy. Ez az átkozott csaj... I BT: Hahahahaha miért ismétled a tweetjeidet? I CP: Csak azt, amit neked is elküldtem. (Fotók: Twitter /screenshot/)

A vörös hajú szépséget többen Taylor Swift utódjaként emlegetik, hiszen a Bad Blood énekesnője szintén gyakran cseréli a partnereit, bár Bella még rajta is túltesz, hiszen az elmúlt fél évben már a harmadik férfival szűri össze a levet.

A színésznő május végén ünnepelte első évfordulóját Gregg Sulkinnal, nem sokkal azután azonban dobta a színészt és egy hónapon belül felvállalta a Tyler Posey-hoz fűződő kapcsolatát, ami ezek szerint a nyárral együtt véget ért. Kapcsolatuk befejeződésére semmilyen jel nem utalt, bár jó ideje nem tettek közzé közös képet, így gyanítani lehetett, hogy nincs minden rendben közöttük.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek