Starity

Liam Payne 100%-osra ígéri a One Direction vissatérését

2016. december 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A párjával első gyermekét váró 23 éves énekesnek nincs kétsége afelől, hogy a One Direction összeáll-e újra.

hirdetés
Liam Payne 100%-osra ígéri a One Direction vissatérését
Fotó: Seventeen Illustration (via Getty Images / Mike Marsland; WireImage / Dana Tepper)

Mióta a One Direction tagjai bejelentették, hogy legalább egy évnyi szabadságra mennek, rajongók milliói aggódtak amiatt, hogy vajon visszatérnek-e a srácok és ha igen, mikor és hogyan. Az azóta eltelt hónapokban mindannyian leszerződtek egy-egy kiadóhoz és megkezdték szólóénekesi tevékenységüket, ám ennek ellenére sem zárják ki a lehetőséget, hogy a jövőben újra összeállnak.

Liam Payne nemrégiben a rajongók kérdéseire válaszolgatott a Twitteren, és bár a magánéletével kapcsolatos érdeklődésből köszönte szépen, nem kért, minden mással kapcsolatban szívesen nyilatkozott. Egyik rajongója éppen afelől érdeklődött, hogy számíthat-e a csapat újbóli összeállására, melyre Liam így felelt:

100%-ig biztos vagyok abban, hogy igen, újra összeállunk.

Fotó: Twitter (screenshot)

A srácok egébként szólóban is nagy népszerűségnek örvendenek és érezhető, mennyire élvezik, hogy kicsit végre a saját útjukat járhatják. Ettől függetlenül továbbra is közel állnak egymáshoz, a kérdés pedig már csak az, hogy vajon mikor valósul meg a rajongók álma és amikor újra összejönnek, Zayn Malik is velük tart-e. Ez ugyan még a jövő zenéje, de addig még számtalan meglepetéssel készülnek, hiszen ha hihetünk a pletykáknak, 2017 végéig mindannyian meglepnek minket egy-egy koronggal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek