Starity

Az Igazából szerelem sztárja bevallotta, hogy szerelmes volt kollégájába

2016. december 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig hisszük el, hogy 13 éve(!) mutatták be az egyik legnépszerűbb karácsonyi romkomot, melynek sztárjai a mai napig jó szívvel emlékeznek a forgatásra.

hirdetés

A karácsony közeledtével mindannyian kicsit bezsongunk és elővesszük kedvenc ünnepi filmjeinket, melyeket olykor a tévében is elcsíphetünk. Ilyen az Igazából szerelem is, mely a bemutatása óta eltelt közel másfél évtizedben az egyik legnépszerűbb klasszikussá nőtte ki magát.

Az E! Online nemrég a Joannát alakító Olivia Olsonnal beszélgetett a forgatással kapcsolatban. A színésznő ugyan mindössze kilencéves volt, amikor a mozikba került a film, de nagyon kedves emlékeket őríz annak elkészüléséről. A történetben ugyanis neki is jutott egy rövid, ám annál édesebb szerep, hiszen a Samet alakító Thomas Sangsterrel volt közös jelenete, mely a gyerekkori szerelem varázsát tárta a nézők elé.

Ez volt életem első csókja nemcsak az életben, hanem filmes csók tekintetében is. Nagyon ideges voltam miatta, mert akkoriban totál bele voltam esve Thomasba és aggódtam azért is, mert magasabb voltam nála

– nyilatkozta a fenti jelenet kapcsán Olivia, majd tovább nosztalgiázott.

Annyira jó érzés, hogy az a film amiben életemben először szerepeltem, karácsonyi klasszikussá nőtte ki magát. Izgalmas érzés, hogy az emberek még mindig beszélnek róla.

Fotó: Universal Pictures

Olivia szót ejtett továbbá arról is, hogy ők, gyerekek sokat tanultak az idősebb kollégáktól – különösen a Karent alakító Emma Thompson látta el őket jó tanácsokkal, például azt illetően, hogyan lehet hitelesen filmre vinni egy sírós jelenetet.

Az mondta nekünk, hogy belehelyezi magát a karaktere helyzetébe olyankor. Nem valami rossz dolgora gondol, hanem az Igazából szerelem esetében elképzelte, ő hogyan érezne, ha hűtlenségen kapná a férjét. Mi gyerekek csak ültünk egymás mellett, miközben felvették az említett jelenetet és csak lestük, milyen csodálatosak ők ketten Alan Rickmannel.

A még ma is csak 24 éves lány bevallotta, hogy nem az Igazából szerelem című filmben hallhattuk utoljára énekelni, hiszen jelenleg is azon dolgozik, hogy beindítsa zenei karrierjét. Egy jazz, blues, pop és némi hip-hop elemekkel tűzdelt korong kiadásán fáradozik napjainkban és már alig várja, hogy a közönség hosszú idő után ismét hallhassa őt énekelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek