Starity

Selena Gomez-rajongó a barátnőd? Itt egy kis útmutató, mivel lepd meg!

2016. december 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha olyasvalakit szeretnél meglepni, aki oda-vissza van a Same Old Love énekesnőjéért, jó helyen jársz! Alábbi ajándékötleteinkkel garantáltan nem fogsz mellélőni!

hirdetés

Minimalista stílusú párnahuzat

Ugye te is emlékszel Selena februárban közzétett fotóját, melyet Paola Kudacki lőtt róla a Pantene számára? A fotó alapján készült párnahuzat egyszerű, mégis annyira selenás, hogy nem lehet nem beleszeretni!

Red Bubble

Egyszerű, mégis nagyszerű, minimalista ajándék

Parfüm

Selena 2012-ben dobta piacra saját nevével fémjelzett parfümjét, melyet frissítő és egyben édes illatként írnak le a szakemberek. Az illatot a málna, a barack, az ananász, a lila férzia, a pézsma, a szeder, a csokoládé, a vanília és a borostyán teszi felejthetetlenné. (Érdemes megjegyezni, hogy szettben is kapható, melyben a parfümhöz tusfürdő és testápoló is tartozik.)

 

Notino

A parfüm minden nőnek az egyik legkedvesebb „kiegészítője”

Napló

A Red Bubble különböző illusztációkkal és feliratokkal árulja az alábbi naplókat, melyek bármilyen utazás, munka során tökéletes társaink lehetnek, csak győzzünk válogatni közülük!

– Red Bubble

Ilyen és hasonló borítók közül válogathatunk

Selena Gomez – Revival CD

Nincs is nagyobb öröm, mint kedvencünk korongját eredetiben a magunkénak tudni egy későbbi lehetőség reményében, amikor maga Sel dedikálja majd azt, nem igaz?

– Media Markt

Mi biztosan nagyon örülnénk neki

Gomez or Go Home pulcsi

Férfi és női fazonban, valamint több különböző méretben és színben is kapható az alábbi felső, aminek bármilyen korú és nemű Selena-fan örülne.

– Red Bubble

Nőknek és férfiaknak is ideális

Selena képeivel ellátott telefontok

Immár kedvenced mindig, mindenhol veled lehet – és nem csak a zenéit viheted magaddal!

SubliWorks

Elsősorban lányoknak ajánljuk

Me & My Girls felirtú póló

Ha nem ismeretlen előtted az énekesnő legutóbbi korongján elhelyezett dala, akkor biztosan betalál ez a felső is, mely épp a nótát hirdeti, puritán egyszerűségének köszönhetően pedig akár az iskolában vagy egy utazás során tökéletes viselet lehet.

Selena Gomez Store

Csak hölgyekre való méretben és fazonban kapható

Can't Keep My Hands From Myself feliratú trikó

Akárcsak a fenti felső, ez az atlétaujjú felső is remek választás a hétköznapokra, de akár sportolás közben is viselhetjük.

Amazon

Feketében és fehérben is jól mutat

Bekeretezett idézet

Gyönyörű, csajos és elegáns – pontosan ilyen dekorkelléket szeretnénk a szobánkban látni! (És az sem mellékes, hogy potom áron hozzájuthatunk.)

Etsy

Bármelyik lány szobájának éke lehet ez az egyszerű kis kép

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek